Zari
ohodnotit

Ty, který žiješ

Du levande

Další název:
You, the Living; Ty, ktorý žiješ
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
10.1.2008
„Jak se chovat k druhým? Krutě ironický a absurdně groteskní obraz lidství.“

Komentáře k filmu Ty, který žiješ

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2014
Zdají se vám sny, ve   kterých se navzdory   vypouštěným nesmyslům a   idiotskému chování každý   tváří totálně důležitě   a vše, co se v nich odehraje,   byť by to byly sebevětší   pitomosti, proběhne zcela   přirozeně a nikdo se ničemu   nediví, včetně vás   samotných? Tak podobné   povahy je i tenhle film - jako   bláznivý sen nebo libovolný   dokument od Ulricha Seidla,   mě ještě napadá... :-)   Konečně, právě sny   samotné zde dostávají svůj   prostor a já nestačím   žasnout nad nápadem   přenést jejich absurdno na   plátno, navíc s takovou   lehkostí a vtipem, jako v Du   levande. Nic, půjdu spát,   zítra je taky den... a ať se   mi něco hezkého zdá...   třeba od Roye Anderssona.
kmara
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.7.2008
Dlouhý a nudný bývá konec
Podařilo se báječně   vyjádřit nenáladu a   neschopnost vyjádřit   se...Nevím, zda to tak   vnímáte i Vy...Já ano,   nicméně jsem pesimista od   kosti...Celá zabarvenost   filmu, zde vyjadřuje   zatemněnost v myslích všech   zobrazovaných   postavyček...Až je to k   smíchu...Kdo se chce pokochat   tím, včem by nadneseně   mohla spočívat   ´apokalypsa´ z nechuti   žít, nechť se skvěle   baví...
Kavass
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.6.2008
Vydržel jsem 20 minut, pak   sem to musel vypnout...   Strašná kravina podle mě,   má to být tragikomedie, ale   je to spíš jenom tragi...   Možná se to pak rozjede,   nevím, neměl jsem už   náladu to zjišťovat.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama