Zari
ohodnotit

Tvrdá hra

Hard Ball

Další název:
Hardball
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
106 minut
„Co má zadlužený gambler a chudé děti z Chicaga společného? Z počátku nic.“
Popis / Obsah / Info k filmu Tvrdá hra
Hazardní hráč Connor se zadluží u velmi ostrých hochů, a tak požádá o pomoc přítele, který mu sice vypomůže půjčkou, ale pod podmínkou, že si dluh odpracuje jako trenér problémového dětského baseballového týmu z chudého chicagského sídliště. Connor je zpočátku otrávený a neúspěšný, protože neví, jak se s malými kluky vypořádat. Postupně mu však začne na nové práci i svěřencích záležet. S pomocí učitelky Elizabeth proniká do jejich školních i osobních problémů a začíná s nimi snít o vyhraném velkém zápasu. Společně na jeho naplnění pracují a současně se učí vzájemnému respektu a porozumění.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Tvrdá hra
Když se Connor O´Neil, který se živí víceméně nelegálně jako hazardní hráč, zadluží u ostrých hochů, rozhodne se požádat o pomoc svého přítele. Ten mu sice finanční pomoc neodmítne, ale půjčku podmíní tím, že pro něho Connor bude pracovat. Odjíždí totiž na kratší dobu z města a potřebuje, aby ho mladík zastoupil jako trenér problémového chlapeckého baseballového družstva z chudé čtvrti jižního Chicaga.

Jde vesměs o černošské chlapce. O´Neil je zpočátku z práce otrávený a znechucený, protože si s chlapci moc nerozumí, ale pět set dolarů týdně nutně potřebuje. Kvůli dvěma chlapcům navštíví jejich školu, kde se seznámí s učitelkou Elizabeth, s jejíž pomocí začne pronikat do osobních a školních problémů svých dočasných svěřenců. Všichni společně sní o velkém vyhraném zápasu a pracují na svém cíli s velkým odhodláním a současně se učí vzájemnému porozumění a respektu.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Tvrdá hra
Gambler Conor O'Neill je po uši v dluzích. Od jednoho ze svých přátel dostane šanci, jak svůj závazek odpracovat. Za 500 dolarů týdně bude trénovat problematický dětský baseballový tým z chudého sídliště. Zpočátku sice neví, jak se s úkolem vypořádat, a navíc ho to moc nebaví. Ale když začne děti lépe poznávat, přestávají mu být lhostejní. Začíná projevovat zájem nejen o jejich učitelku angličtiny Elizabeth, ale i o jejich sportovní a osobní problémy. Zoufalý trenér i podprůměrní hráči pozvolna nalézají cestu k lepšímu životu.

Zdroj: IKO Cable, s.r.o. (Film+)


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Tvrdá hra
Conor O'Neill je notorický hráč, zadlužený, kam se podívá. V době momentální finanční krize vezme nabízenou práci trenéra baseballového juniorského týmu. Tato bokovka se ukáže být mnohem obtížnější, ale zajímavější, než si Conor představoval.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Objektiv (1987) [TV cyklus]

10:35 - 11:10

8 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Hitlerova tajná bomba

10:10 - 10:55

33 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

10:25 - 11:55

18 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

09:50 - 11:00

53 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Černá díra (The Void)

Černá díra
The Void

Naposled navštívené:
Černá díra (The Void)

Černá díra
The Void