Zari
ohodnotit

Trol

Troll

Země:
Rok:
2022
Délka:
103 minut

Komentáře k filmu Trol

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
PROCESOR
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.12.2022
PROCESOR!
Takže sem vypnul mozek,   protože vím co si pouštím   za film, ale i tak mě štvaly   všechny ty klišé, které si   filmaři prostě nedokáží   odpustit. Na druhou stranu   jsem dostal pěknou jednohubku   na kterou jsem měl chuť a   kde to příjemně utíkalo.   Celkem mě pobavila role   jejího tatínka, který   vypadal, jak zmenšený troll,   jen mu chyběl ocas. Za mě   spokojenost.
corea
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.12.2022
Mírně pod tím, co bych   označil jako průměr.   Pěkný trol i veškerá akce,   tam je poznat, že to něco   stálo. Dalo by se na to   dobře koukat, kdyby samotný   příběh nebyl tak dětinský   a plný klišoidních   hloupostí. Stejné hodnocení   bych dal, kdyby to rovnou   natočil Holý Úd, tohle je   přesně ten styl pompézního   lejna podle jedné šablony.   Vědátorka je vytržena ze   zodpovědné práce v bahně,   protože se objeví NĚCO, a   nejvyšší rada pro NĚCO   rozhodne povolat odborníky,   prostě nějaké -ology. Asi   jediným ologem v Norsku je   hlavní hrdinka, takže za ní   v cukuletu přiletí vojenský   vrtulník, aby hnedlinky   naklusala zachránit místní   deep state. Společnost ji   dělá tajemník premiérky,   který má mile vykulené   oči, protože situace   neodpovídá absolvovaným   kurzům Příprava kávy I. a   II. a Specifická opatření   proti potenciálně   dehonestujícím projevům   animozity k osobám s   genderově atypicky   diferencovaným cítěním.   Hrdinka je trochu zaskočena,   že nikdo nevidí to, co je   jasné už čtyřletému   divákovi, tedy stopy, ale   sama jako uvědomělá   vědátorka je stejně tak   naučena věřit jen tomu, co   je v povolených politických   a odborných médiích,   nikoliv používat vlastní   kritické myšlení. Tudíž   nevěří v troly, i když na   jednoho opakovaně narazí   čumákem. Atd... Od Norů   jsem čekal mnohem   dospělejší věc.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Komisař Montalbano (1999) [TV ...

23:50 - 01:45

110 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

00:50 - 01:45

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

01:40 - 02:55

0 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:45 - 01:45

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alastair Clark

Clark Alastair

Naposled navštívené:
Alastair Clark

Clark Alastair