ohodnotit

Tři přání

Three Wishes

Další název:
Tri želania (SK)
Rok:
1995
Délka:
115 minut
„Pokud tomu skutečně věříte, zázraky si vás najdou a jednoho dne láska, na kterou čekáte, konečně příjde.“

Celkové hodnocení filmu Tři přání

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.2% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.12.2009
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.6.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.3.2012
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2009
katka35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.6.2014
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.3.2009
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.1.2019
Jaruna.cimrman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2016
alot
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31661minih31661Lidi, co znám (2002) 
People I Know n
minih89561minih89561LOL (2012) 
LOL n
minih13322minih13322Na kolejích čeká vrah (1970) 
Na kolejích čeká vrah n
minih34759minih34759Kdo hulí, ten umí (2001) 
How High n
minih63005minih63005Kempink (2006) 
Camping n
minih51705minih51705Tanec s vášní: Rozbal to (2008) 
Center stage: Turn it up n
minih51178minih51178Láska plná omylů (2001) 
The Shrink Is In n
minih25900minih25900Patriot (1998) 
The Patriot n
minih34286minih34286Loupež po italsku (2003) 
The Italian Job n
minih150455minih150455Otče, zemři (2016) 
My Father Die n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.2 % (11)
5   - curil
6   - Veronika42
7   - RM
8   - Kycky
8   - Milicent
8   - rosta12
8   - katka35
9   - KURUAZIE
10 - respect
9   - Jaruna.cim
8   - alot

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

17:00 - 17:30

8 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběh liščí rodiny

16:30 - 17:25

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:20

8 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

18 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166366
Osobností: 661032
Fotografií: 646586
Plakátů: 311197
Obsahů a biografií: 153053

Poslední komentáře

Účastníci zájezdu (2006)

Účastníci zájezdu
Vím, že Michal Viewegh je   považován za ikonu naší   porevoluční literatury ale   já jeho knihy ani scénáře   dvakrát nemusím. Vždy mi to   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Otevřený kruh (1973) [TV inscena...

Otevřený kruh
Velmi vydařená životopisná   inscenace Marie   Poledňákově. Sestava   našich elitních herců té   doby podala vesměs hodně   nadprůměrné výkony více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Skleněný pokoj (2019)

Skleněný pokoj
Snímek režiséra Juliuse   Ševčíka je svým námětem   a hlavně zpracováním v   české filmu doslova jako   zjevení. Je vidět, že pokud   je k více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Realisticky vyzerajúce   vojnové zábery i   naturalistické zranenia   vojakov sú určite plusom   filmu. Nezaujímavé postavy a   vatový úvod i více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

Gallipoli (1981)

Gallipoli
Mladý a málo skúsený Mel   Gibson ešte nedokázal   ťahať film, ale jeho   samotného táto rola určite   posunula vpred. Peter Weir na   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.304/0.292