Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Tři mušketýři

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
clara.bow
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.5.2006
Tři mušketýři - první muzikál
Gene Kelly jako tančící D'   Artagnan !!!! - příjemný   hudební   film,"předchůdce"   :o))) našich muzikálových 3   mušketýrů :o)- dle mě ve   zpracování hudebních,   tanečních, revuálních a   muzikálových filmů   američané naprostá   jednička (můj názor) :o))   Viděla jsem jich poměrně   dost a Kelly vedle Freda   Aistaira byl naprostá   taneční i muzikálová   hvězda, i když jsem měla   možnost zjistit, že dokáže   zahrát i charakterní role.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.8.2012
Amíci zpracovali mušketýry   poměrně věrně, Constance   nechali svobodnou, aby si jí   d'Artagnan mohl vzít a v   klášteře se také   neschovávala. Byť hlavní   roli hraje Gene Kelly, nikde   se nezpívá, ani netančí,   samozřejmě však Kelly   nemůže z principu popřít   svoji průpravu, na koně   nasedá zásadně přískokem   a na jeho šermírské kreace   žádný z jeho   mušketýrských kolegů   nemá. Van Heflina jsem   nepoznala a Vincent Price má   charisma parního válce.   Mylady Lany Turner točí s   chlapama jak na běžícím   pásu a Constance June Allyson   prostě nemohla skončit   jinak.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
My Fair Lady

My Fair Lady
My Fair Lady

Naposled navštívené:
My Fair Lady

My Fair Lady
My Fair Lady