Zari
ohodnotit

Tři mušketýři

Mickeys Three MuskeTeers

Další název:
Mickey, Donald, Goofy: The Three Musketeers / Tři mušketýři: Mickey, Donald a Goofy
Rok:
2004
Délka:
65 minut
„Nejlepší přátelé Mickey, Donald a Goofy razí heslo jeden za všechny, všichni za jednoho!“
Popis / Obsah / Info k filmu Tři mušketýři
Když se nejlepší přátelé Mickey, Donald a Goofy stanou osobními strážci princezny, nemohou věřit svému štěstí. Kapitán mušketýrů Pete jim přece vždy vytýkal tři věci: Donald je na mušketýra moc zbabělý, Goofy moc hloupý a Mickey moc malý. Naši tři přátelé ovšem netuší, že kapitán ve skutečnosti kuje pikle. Má totiž v plánu odstranit princeznu Minnii z královského trůnu a vládnout sám a povedenou trojici zaměstnal u princezny jen proto, aby si ulehčil práci. Kapitán ovšem podcenil sílu přátelství, která tyhle tři výtečníky pojí. Mickey, Donald a Goofy sice nejsou silní ani neohrožení, ale když spojí síly, může být Petovi ještě pořádně horko.

Zdroj: ČT


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Tři mušketýři
Poprvé se v celovečerním animovaném filmu spolu představují Mickey, Donald, Goofy a jejich kamarádi Minnie, Daisy a Pluto.
Nejlepší přátelé Mickey, Donald a Goofy jsou pouze bezvýznamnými pomocníky, ale sní o kariéře pravých mušketýrů. Život se jim úplně změní ve chvíli, kdy jednonohý mušketýrský kapitán Pete a jeho podlý pobočník Clarabelle připravují strašné spiknutí. Chtějí odstranit princeznu Minnie, jedinou myšku v království, která stojí Petovi v cestě k trůnu. Mickey, Donald a Goofy nejsou zrovna příkladem neohrožených hrdinů, ale pojí své síly a připraví Petovi nemilé překvapení. Jinak to ani nemůže dopadnout, když jeden bojuje za všechny a všichni z jednoho!
V tomto filmu navíc překvapí šest krásných písniček, spousta dobrodružných scén a legrace, stejně jako břitký vtip všech hlavních postaviček.
DVD Express


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jitka Maslánová

Maslánová Jitka

Rob Riley

Riley Rob

Naposled navštívené:
Jitka Maslánová

Maslánová Jitka

Rob Riley

Riley Rob