Zari
ohodnotit

Tři do tanga

Three to Tango

Další název:
Traja do tanga (SK)
Rok:
1999
Délka:
98 minut
„O mladém architektovi, který se musí rozhodnout mezi úspěšnou kariérou a láskou.“
Popis / Obsah / Info k filmu Tři do tanga
Mladý talentovaný architekt Oscar Novak by se rád prosadil. Příliš se mu to však nedaří, a tak s obchodním partnerem, mlčenlivým gayem Peterem Steinbergem, vkládá veškeré naděje do příležitosti získat zakázku od chicagského magnáta Charlese Newmana, který chce postavit velkolepé kulturní a obchodní centrum. Toho práce dvou neznámých architektů zaujme, ve hře jsou však i jejich bývalí kolegové a nyní úhlavní nepřátelé, mimořádně úspěšná a tvrdá firma Decker a Strauss. Newman veřejně oznámí, že rozhodne až poté, co obě strany vyhotoví na vlastní náklady rozsáhlé modely. Současně Oscarovi naznačí, že jejich návrh by měl mnohem větší naději na úspěch, kdyby mu prokázal malou službičku. Žárlivý milionář chce, aby dohlédl na jeho milenku Amy, kterou střeží stejně pečlivě jako investice. Zábavný a šikovný Oscar nemá s podobnými službami zkušenosti. Vše se navíc zkomplikuje tím, že se do Amy zamiluje, a zdá se, že i ona v něm nalezla zalíbení. Oscarova radost ale netrvá dlouho. Ukáže se, že si ho Newman vybral proto, že ho omylem považuje za homosexuála, a totéž si myslí také Amy. Omyl začíná Oscarovi přerůstat přes hlavu, když se ukáže, že mu uvěřili i jeho přátelé a rodiče. Jeho život se obrací naruby, když se stává nejslavnějším homosexuálem v Chicagu. Přichází chvíle, kdy se bude muset rozhodnout, jestli si chce udržet skvělou práci a vřelé, byť poněkud frustrující přátelství s dívkou, kterou miluje, nebo přizná pravdu.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Tři do tanga
Hlavní postavou filmu je mladý talentovaný architekt Oscar Novak, který by se rád ve své profesi prosadil. To se mu však příliš nedaří, a tak společně se svým obchodním partnerem mlčenlivým gayem Peterem Steinbergem vkládá veškeré naděje do příležitosti získat zakázku od chicagského magnáta Charlese Newmana, který chce postavit velkolepé kulturní a obchodní centrum. Magnáta práce dvou neznámý architektů zaujme, ve hře jsou však také jejich bývalí kolegové a nyní úhlavní nepřátelé, mimořádně úspěšná a mimořádně tvrdá firma Decker a Strauss. Newman veřejně oznámí, že mezi jejich návrhem a návrhem konkurence se rozhodne až poté, co obě strany vyhotoví na vlastní náklady rozsáhlé modely a naznačí Oscarovi, že jejich návrh by měl mnohem větší naději na úspěch, kdyby mu prokázal malou službičku.

Žárlivý milionář chce, aby dohlédl na jeho milenku Amy, krásnou ale poněkud svéhlavou umělkyni, kterou střeží stejně pečlivě jako své investice, a aby zjistil, jestli se neschází s jinými muži. Zábavný a šikovný Oscar však nemá s podobnými službami zkušenosti, a tak jsou jeho pokusy zpočátku poněkud nemotorné. Vše se navíc zkomplikuje tím, že se Oscar do Amy zamiluje a zdá se, že také ona v něm nalezla zalíbení. Oscarova radost však netrvá dlouho. Ukáže se totiž, že si ho Newman vybral proto, že ho omylem považuje za homosexuála a co je horší, totéž si myslí také Amy. Netrvá dlouho a tento omyl začíná Oscarovi přerůstat přes hlavu, když se ukáže, že také jeho přátelé i rodiče uvěřili, že je homosexuál.

Jeho život se obrací zcela naruby v okamžiku, kdy se stává nejslavnějším homosexuálem v Chicagu. Přichází chvíle, kdy se Oscar bude muset rozhodnout jestli si chce udržet skvělou práci a vřelé byť poněkud frustrující přátelství s dívkou, kterou miluje, nebo přizná pravdu a pokusí se získat její lásku.


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Rajské zahrady (2009) [TV cykl...

05:10 - 05:30

9 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Klíč

04:50 - 05:20

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

34 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Rozpal to, šéfe! (2014) [TV po...

05:00 - 05:55

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Michaela Kuklová

Kuklová Michaela

Maureen McCormick

McCormick Maureen

Naposled navštívené:
Michaela Kuklová

Kuklová Michaela

Maureen McCormick

McCormick Maureen