reklama
 
ohodnotit

Třetí vlna zločinu

Den tredje vågen

Další název:
The Third Wave
Země:
Rok:
2004
Délka:
115 minut

Celkové hodnocení filmu Třetí vlna zločinu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.4.2014
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.4.2013
Jerzi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2013
jirik1012
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.2.2009
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2010
Kosturik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.6.2013
keddy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2007
Lucaso21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.2.2010
arysto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
fogl05
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.11.2007
JARO.V.DUSI
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.5.2016
bebe25
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.8.2008
JOHNYMALAS
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8716minih8716Hrbáč (1997) 
Le Bossu n
minih5702minih5702Čtyři pokoje (1995) 
Four Rooms n
minih41218minih41218Zachránci moře (2000) 
Hjælp, jeg er en fisk n
minih78612minih78612Hra na utrpení (2008) 
Amusement n
minih56707minih56707Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) 
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief n
minih94152minih94152Pot a krev (2013) 
Pain and Gain n
minih74805minih74805Náhradní plán (2011) 
Itinéraire bis n
minih37172minih37172Škola ro(c)ku (2003) 
The School of Rock n
minih18695minih18695Setkání v červenci (1978) 
Setkání v červenci n
minih21735minih21735Upír Story (1992) 
Tale Of A Vampire n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (13)
6   - luan66
6   - teisan
7   - Jerzi
5   - jirik1012
6   - Indiana.Jo
5   - Kosturik
7   - keddy
5   - Lucaso21
5   - arysto
5   - fogl05
10 - JARO.V.DUS
6   - bebe25
5   - JOHNYMALAS
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150717
Osobností: 634146
Fotografií: 574752
Plakátů: 273105
Obsahů a biografií: 138458

Poslední komentáře

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Deník princezny 2: Královské pov...

Deník princezny 2: Královské povinnosti
Že je to pitomost by mi ani   tak nevadilo, ale marně jsem   hledala v tomto fascinujícím   filmu něco, co by odůvodnilo   jeho vznik. Nebylo to ani více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
No, musím se přiznat, že   jsem na konci vůbec nemohla   uveřit tomu, že jsem se   právě dodívala na sci-fi.   Drama na historickém pozadí   více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 7 / 10

Robocop 3 (1992)

Robocop 3
Velká slabota. Nemůžu si   pomoct, ale jak dají   protivníka hrdiny asiata, tak   je to propadák. Na první a   druhý díl to nemá ani   náhodou.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Dámský klub (2018)

phs

Dámský klub
divat se na fakt starce s   protezama, jak se libaji se mi   moc nelibilo, ale krome   tohohle jsem se moc hezky   pobavila :-)

Autor: phs | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.097/0.06