Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Trauma

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2019
O snímku jsem slyšel. Viděl   fragmenty, a to mne navnadilo.   Konečně po dlóóóóuhé   době pořádné gore, říkal   jsem si. A ten začátek? To   bylo přesně něco pro mne.   No a pak to přišlo, skoro   jako vždy. Čtyři slépky si   vyprávějí. Polovina filmu   je v zádeli jen kvůli   pitomci režisérovi a pitomci   scénáristovi, že jsme   museli vědět co dělala ona,   a s kým to dělala, a proč   to dělala, a jak to dělala,   a mne by fakt už přímo   jeblo. Tyhle diskuzní   kroužky a debaty mohou být v   kterémkoli jiném žánru,   ale proč zrovna v tomto?   Koukám na čtyři jelita a na   čas, který utíká a ve   kterém jsme mohli vidět   spoustu triků a gore efektů.   Ach jo. Dávám osmdesát, ale   není to těch správných   osmdesát. Je to velmi, ale   fakt velmi SLABÝCH osmdesát.   Protože pokud už se ve filmu   něco děje, tak to stojí za   to. A zde musím trikařům   vyseknout hlubokou poklonu.   Ale jinak je to prostě jen   nuda. Dějově to tedy kulhalo   a moc. A dávám osmdesát   také proto, abych v seznamu   viděl, že v podstatě je to   dobrý film a dá se koukat i   podruhé, ale ty rozhovory a   hluchá místa prostě   přeskákat. No a ten konec   také nic moc.
Steawi
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.4.2019
Absolutní šílenost a   zvrácenost. Chvílemi jsem si   říkal, jestli to tvůrci   skutečně myslí vážně a   kam až člověk dokáže v   úchylnostech zajít. Teď,   když mám horor za sebou,   opustil mě prvopočáteční   šok a musím uznat, že to   zabralo. Když pominu tu   incestní hrůznost, oplzlost   a bizarnost, divák bude   uspokojen. Dostanete detailní   brutální záběry, které   nabírají na obrátkách a   nepolevují až dokonce.   Jediné, co mě deptalo, byl   náznak pedofilie (děti v   hororu nesnáším tak jako   tak) a čtyři totální   slepice, jejichž příběhy   mě kvalitně nudily (a že   jim ten čas byl věnován).   Celkově si z toho odnáším   takový drásavý pocit,   nemůžu říct jestli ano   nebo ne. Spíše nad tím   pořád přemýšlím a to byl   nejspíše producentův   záměr.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Superdebata o vztahu národní a...

20:10 - 22:00

49 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

ČT2 - Praha ožralá

20:50 - 21:20

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

20:20 - 21:40

39 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:40

44 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Reklama