Zari
ohodnotit

Toxický mstitel 4: Masakr ve městě

Citizen Toxie: The Toxic Avenger IV

Další název:
The Toxic Avenger IV : Citizen Toxie
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
105 minut
„Nejlepší film společnosti TROMA !“

Obsah filmu Toxický mstitel 4: Masakr ve městě

 
Porno? Horor? Snuff? Ne, Troma! Z tolika šílených nápadů, geniálních hlášek a nechutných záběrů vám zaručeně exploduje hlava. Při zachraňování Tromavillské školy před Plenkovým gangem se Toxie ocitne uprostřed exploze, která jej uvrhne do alternativní dimenze plné zla. V Tromaville zatím Toxieho zlý dvojník Noxie terorizuje celé město. Situaci nezvládají ani noví hrdinové – Delfíní muž, Vibrátor a Mastur Bator. A nejšílenější dobrodružství z produkce nejšílenější společnosti Troma může začít!

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

261972
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.2.2018
Režisér Lloyd Kaufman je známý svým vysoce   vtipným, nechutným a černým humorem. Toxický   mstitel 4 je jenom třešnička na dortu teto   šílené série.
jones1240
Hodnocení:
Přidáno: 5.4.2011
toxi!!!
Nejuchylnější nejbrutálnější   pokračévání je tdy tolik nechutností krve a   strev brr a tolik uchylného humoru a sexu jedno z   nej pokračováních s tohohle se zblázníte toxi   vítej zpátky
Robinson
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.2.2011
Ani dvojka, ani trojka mi podělaná nepřišla   ... ale mají pravdu, tohle je pravý sequel. Tuny   hlášek, tuny gore, Toxie vs. Noxie, aneb jeho   druhý já a další hovadiny, které z téhle   tromárny vyšly. Totální masakr. Toxic Avenger   forever! :) Doufám, že se pětky dočkáme.
PS:   Nedívat se na česky dabovanou verzi! Brr, fuj,   hnus.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Toxický mstitel 4: Masakr ve městě (2000)Toxický mstitel 4: Masakr ve městě (2000)Toxický mstitel 4: Masakr ve městě (2000)Toxický mstitel 4: Masakr ve městě (2000)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Asistentka (The Assistant)

Asistentka
The Assistant

Naposled navštívené:
Asistentka (The Assistant)

Asistentka
The Assistant