Zari
ohodnotit

Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho

The Toxic Avenger Part III: The Last Temptation of Toxie

Další název:
Toxie's letzte Schlacht / Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
102 minut

Obsah filmu Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho

 
Práce, vejplata, rodina – z Toxieho se stává tatík. Ale Zlo nikdy nespí! Toxie se znuděně prochází po svém milovaném městě Tromaville a nemá do čeho píchnout. Všichni padouši jsou zlikvidováni, všechno Zlo je minulostí. Jenže našemu hrdinovi není do zpěvu. Milovaná Claire má šanci znovu získat zrak, ale operace není z nejlevnějších a Toxie marně hledá zaměstnání. Jenže kdo by zaměstnal obřího zmutovaného superhrdinu? A tak mu nezbývá než se upsat do služeb zlotřilé společnosti Apokalypsa s.r.o. Hranice mezi dobrem a zlem se stírají a Toxiemu nezbývá, než se pokusit odolat svému poslednímu pokušení.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

jones1240
Hodnocení:
Přidáno: 8.4.2011
Toxi v nejslabějším díle je tu
Tento díl mně sklamal začátek neuvěřitelná   režba ve videopujčovně kde je pár brutálních   scén ale pak nic.6ádná nechutnost humoru je tam   mín a toxi proste stratil vse na své uzasnosti   ale pořád je to dobrá sranda.ale už to není   co bývalo.ale pořád tam je pár vtipnejch   záberu treba kdyz toxi vybírá dane a lidi   naněj hazej vsechno možné.
Robinson
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.2.2011
Jednoznačně nejslabší kousek série, ale zas   tak smutně jako ostatní bych to rozhodně   neviděl. Opět šíleně blbý příběh o jednom   superhrdinovi, který se tentokrát utká se   samotným ďáblem a to v několika levelech.   Celkem dost tomu chybí nějaké zvrácenější   scény jako v jedničce a dvojce, tady máme jen   malý gore fight na začátku a pak už vlastně   nic.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho (1989)Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho (1989)Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho (1989)Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho (1989)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Blázni a děvčátka

Blázni a děvčátka

Naposled navštívené:
Blázni a děvčátka

Blázni a děvčátka