reklama
 
ohodnotit

Touha Veroniky Vossové

Die Sehnsucht der Veronika Voss

Další název:
Túžba Veroniky Vossovej
Žánr:
Země:
Rok:
1982
Délka:
104 minut

Celkové hodnocení filmu Touha Veroniky Vossové

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.6.2008
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.7.2011
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
deepend
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.12.2011
pursulus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.8.2010
Eodeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.11.2012
D.R.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.4.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14215minih14215New York neodpovídá (1975) 
The Ultimate Warrior n
minih25821minih25821Srdcová sedma (1997) 
Sliding Doors n
minih88484minih88484Zkouška (2011) 
A vizsga n
minih32104minih32104Kytice z tisíce a jedné noci (1974) 
Il fiore delle mille e una notte n
minih87767minih87767Martin a Venuše (2013) 
Martin a Venuše n
minih42253minih42253Hříchy pro pátera Knoxe (1992) [TV seriál] 
Hříchy pro pátera Knoxe n
minih60152minih60152Beáta és az ördög (1940) 
Beáta és az ördög n
minih19980minih19980Svědek (1981) 
Garde à vue n
minih63520minih63520Vizi privati, pubbliche virtù (1976) 
Vizi privati, pubbliche virtù n
minih16906minih16906Pražská pětka (1988) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.9 %
9   - cicis
7   - petrusmev
8   - fingon
8   - deepend
8   - pursulus
10 - Eodeon
8   - D.R.

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2012) [TV cyklus...

14:25 - 15:05

17 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Hitler versus Churchill

14:20 - 15:05

22 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

14:00 - 15:00

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 16:35

17 minut již uběhlo
113 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146722
Osobností: 622373
Fotografií: 554794
Plakátů: 263354
Obsahů a biografií: 134572

Poslední komentáře

To (2017)

10/10

To
je jasná volba. Absolutní   pecka které nelze nic   vytknout. Případné odchylky   od knihy neřeším a kašlu   na ně (mám ji přečtenou   zatím více >

Autor: kraxon | Hodnocení: 10 / 10

Geostorm: Globální nebezpečí (20...

Zábava - nic víc, nic míň

Geostorm: Globální nebezpečí
Komu se líbil "Armageddon"   měl by dát šanci i   "Geostormu", oprostit se od   myšlenky, že jde o vědecké   pojednání o možnostech   zániku více >

Autor: kraxon | Hodnocení: 7 / 10

Osamělý jezdec (2013)

Osamělý jezdec
Hnusnější představitelka   hlavní ženské postavy už k   mání nebyla? Pořád mi   připomínala žábu. Další   věc, co mi vadila bylo   přerušování více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)

Šílený Max: Zběsilá cesta
Původní Mad Max se stal   kultem...bůhví proč. Kromě   Domu hromu šlo o průměrné   snímky. Ovšem tohle, tohle   je nářez! Podivné   panoptikum více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Happy Feet (2006)

Happy Feet
Tak tohle je tak gigantická   debilita, že bych to už v   životě nezapnul ani v   televizi. Chápu, že jde o   ekologický film, ale je to   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.468/0.363