ohodnotit

Touha Veroniky Vossové

Die Sehnsucht der Veronika Voss

Další název:
Túžba Veroniky Vossovej
Žánr:
Země:
Rok:
1982
Délka:
104 minut

Celkové hodnocení filmu Touha Veroniky Vossové

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.6.2008
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.7.2011
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
deepend
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.12.2011
pursulus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.8.2010
Eodeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.11.2012
D.R.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.4.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih114569minih114569Márió, a varázsló (2008) 
Márió, a varázsló n
minih41728minih41728M.A.S.H. (1972) [TV seriál] 
M*A*S*H n
minih39993minih39993Hitler: vzestup zla (2003) [TV film] 
Hitler: The Rise of Evil n
minih67855minih67855Obřad (2011) 
The Rite n
minih11561minih11561Loni v Marienbadu (1961) 
L'année dernière à Marienbad n
minih92521minih92521Vrahovia, gangstri a šialenci (1993) [TV seriál] 
Murderers, Mobsters & Madmen n
minih38825minih38825Nejcennější co mám (1976) 
Docteur Françoise Gailland n
minih27563minih27563Musíme si pomáhat (2000) 
n
minih51367minih51367Transsibiřský expres (2008) 
Transsiberian n
minih7437minih7437Evita (1996) 
Evita n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.9 % (7)
9   - cicis
7   - petrusmev
8   - fingon
8   - deepend
8   - pursulus
10 - Eodeon
8   - D.R.

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala: Cestou ...

23:45 - 01:10

75 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Zvuky mučení

01:00 - 02:00

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

NOVA - Hogo fogo Homolka (1970)

23:50 - 01:20

70 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Bikesalon

00:45 - 01:20

15 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152890
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276529
Obsahů a biografií: 140311

Poslední komentáře

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Axolotl Overkill (2017)

Axolotl Overkill
Knihu jsem nečetl a popravdě   číst nebudu. Film je o   šestnáctiletý frndě co   kašle na školu, hulí jak   fabrika a chrápe se starší   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Neuvěřitelný Hulk (2008)

TOP film. 95%

Neuvěřitelný Hulk
Tak toto bolo geniálne,   normálne lepšie ako prvý   film od Marvelu a to Iron Man.   Chválim všetko čo sa len   dá a nemôžem uveriť že   film více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.122/0.085