Zari
ohodnotit

Total Detox [DVD]

Žánr:
Rok:
2011
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
28.1.2011
Popis / Obsah / Info k filmu Total Detox
Americkými vzory inspirovaná vyvražďovačka se odehrává v komunitě toxikomanů a drogových dealerů. Sekera je jediný lék, který stoprocentně působí. Pochybným hrdinou je tu mladý narkoman Martin, jehož otec přinutí, aby skončil s drogami. Zatímco se pokouší zbavit závislosti za pomoci psychoterapeuta , v temných zákoutích města maskovaný vrah brutálně masakruje každého, kdo má cokoliv společného s narkotiky. Pokud Martin nedokáže přestat, hrozí mu stejný osud...

Zdroj: Československá filmová společnost


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Total Detox
Horor, přesněji jeho subžánr slasher nebo také „vyvražďovačka” s maskovaným vrahem, který tentokrát rozsévá smrt v komunitě toxikomanů a drogových dealerů. Sekera je jediný lék. Jediné řešení je naprostá detoxikace. Slasher v klasickém střihu se vším, co k subžánru hororu patří. – Mladý „nadějný” narkoman Martin je přinucen svým otcem skončit s drogami. Zatímco se pokouší zbavit závislosti za pomoci psychoterapeuta Machovského, v temných zákoutích města maskovaný vrah brutálně masakruje každého, kdo má cokoliv společného s narkotiky. Pokud Martin nedokáže přestat, hrozí mu stejný osud. Krev smíchaná s heroinem teče špinavými ulicemi.
Filmová ročenka 2011


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Total Detox
Sekera je jediný lék. Jediné řešení je naprostá detoxikace. Mladý nadějný narkoman Martin (Jiří Krupica) je přinucen svým otcem (František Strnad) skončit s drogami. Zatímco se pokouší zbavit závislosti za pomoci psychoterapeuta Machovského (Miroslav Rataj), v temných zákoutích města maskovaný vrah brutálně masakruje každého, kdo má cokoliv společného s narkotiky. Pokud Martin nedokáže přestat, hrozí mu stejný osud. Krev smíchaná s heroinem teče špinavými ulicemi. Total Detox - slasher v klasickém střihu se vším, co k tomuto oblíbenému subžánru hororu patří.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Zítra vstanu a opařím se čajem...

15:50 - 17:20

5 minut již uběhlo
85 minut zbývá do konce

ČT2 - Klenoty středověké Paříže

15:10 - 16:00

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - 3Bobule (2019)

15:50 - 18:00

5 minut již uběhlo
125 minut zbývá do konce

Prima - Duch (2022) [TV seriál]

15:35 - 16:50

20 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Reklama