reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

To je ale zábava!

That's Entertainment

Další název:
That's Entertainment: 50 Years of MGM
Rok:
1974
Délka:
134 minut

Celkové hodnocení filmu To je ale zábava!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 95% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.12.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.6.2014
diamant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.1.2009
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.5.2014
aniiicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44123minih44123Blázinec na koleji (2003) 
National Lampoon Presents Dorm Daze n
minih39186minih39186Pan účetní opět zasahuje (1999) 
Fantozzi 2000 - la clonazione n
minih2632minih2632Ahoj, lodi (1942) 
Ship Ahoy n
minih26549minih26549Bojiště (1949) 
Battleground n
minih6038minih6038Den Triffidů (1962) 
The Day of the Triffids n
minih36021minih36021Nebožtíci na bále (1979) [TV hra] 
n
minih102652minih102652Robot a Frank (2012) 
Robot & Frank n
minih46701minih46701Sbohem Bafano (2007) 
Goodbye Bafana n
minih44733minih44733Vetřelci vs Predátor 2 (2007) 
AVPR: Aliens vs Predator - Requiem n
minih14281minih14281Romero (1996) 
Romero n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

95 %
10 - curil
9   - clara.bow
10 - melakara
9   - diamant
9   - kudrna6
10 - aniiicka

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

17:40 - 18:00

0 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Deníky 1. světové války

17:20 - 18:15

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

5 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Fotky zítřka (2014)

Time Lapse

Fotky zítřka
Fotky zítřka je film se   solidní zápletkou, protože   všechno se točí okolo   stroje času, který   vyprodukuje fotografii, která   ukazuje více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 4 / 10

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.525/0.504