reklama
 
ohodnotit

Tmavě červená

Profondo Rosso

Další název:
Deep Rep
Žánr:
Země:
Rok:
1975
Délka:
126 minut

Celkové hodnocení filmu Tmavě červená

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80.5% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.6.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.8.2011
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.2.2008
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.5.2012
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.6.2014
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2007
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.11.2008
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.10.2007
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2009
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.9.2017
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.11.2013
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.7.2015
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.8.2013
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.4.2010
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.7.2011
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.9.2007
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2007
Lampernaqui
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.8.2005
Skeptix
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.11.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41723minih41723Za plotem (2006) 
Over the Hedge n
minih30107minih30107Bdělé oko veřejnosti (1992) 
The Public Eye n
minih83932minih83932Královské klenoty (2011) 
Kronjuvelerna n
minih6274minih6274Didi na plný plyn (1986) 
Didi auf vollen Touren n
minih124326minih12432610 000 dnů (2014) 
10,000 Days n
minih17834minih17834Richard III. (1995) 
Richard III n
minih77096minih77096Jak jsem se ztratil (2009) 
How I Got Lost n
minih13427minih13427Načeradec, král kibiců (1932) 
Načeradec, král kibiců n
minih13282minih13282Myslete na Henryho (1991) 
Regarding Henry n
minih75126minih75126Star Trek: Do temnoty (2013) 
Star Trek Into Darkness n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80.5 % (19)
8   - curil
9   - pataamat
8   - ignac1
7   - Robinson
5   - marci22
10 - Ingrid
10 - Faustka
10 - caligari
7   - tomast
7   - MysteryIll
8   - kahi
6   - ASPHALT
9   - michaldoko
8   - vecernice
6   - Extraktor
9   - El_Indio
6   - stereolab
10 - Lampernaqu
10 - Skeptix
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150687
Osobností: 634010
Fotografií: 574604
Plakátů: 273016
Obsahů a biografií: 138386

Poslední komentáře

Ajťáci (2006) [TV seriál]

Ajťáci

Ajťáci
Jeden z hodně mála sitcomů,   který se mi opravdu líbí.   Miluju suchý britský humor.   Tady se u každého dílu   mlátím smíchy od začátku   do více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 10 / 10

Agent v sukni 2 (2006)

Agent v sukni 2

Agent v sukni 2
Napíšu zde skoro stejný   komentář, jako k jedničce.   Na tuhle roli mi Martin   Lawrence prostě nesedí. I   když se mi zdálo, že tady   je o něco lepší humor než   v jedničce, tak stále nic   moc.

Autor: FuriousG | Hodnocení: 5 / 10

Agent v sukni (2000)

Agent v sukni

Agent v sukni
Film, který jsem viděl snad   jen dvakrát v životě a   nějak ho nepotřebuji vidět   znova. Když ho budou dávat v   televizi, tak se na něj   více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 5 / 10

Den 12. mann (2017)

Norský rek

Den 12. mann
Norské filmové vyprávění   opravdového člověka u   kterého by i legendární   pilot Alexej Petrovič   Maresjev smeknul v hlubokém   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

96 hodin: Zúčtování (2015)

96 hodin: Zúčtování

96 hodin: Zúčtování
Opět se mi potvrdilo, že   Liam Neeson se na takovéhle   role naprosto hodí. Jen   škoda, že exmanželka Briana   Millse zemře, i když   vývojem více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.261/0.225