Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Čarodějka ze země Oz

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
beneva
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.5.2021
Vydržela jsem se dívat celou   dobu, tedy tři díly za   sebou. A vůbec jsem se   nenudila. Toto netradiční   pojetí Čaroděje ze země Oz   mě dost bavilo. A Dorotka se   nakonec na chvíli objeví i   se svými střevíčky...
Příště se budu více   věnovat detailům. Ale už   teď mám tento trojfilm   ráda.
kali.4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.9.2008
Setsakramentsky naivní, po   vizuální stránce hodně   levné, leč opravdu   příjemné. Dobrodružné   příběhy ze země OZ mne   vždycky bavily, a přestože   i tento je určen v první   řadě základní školou   povinným dětem, i dospělý   se může bez problémů   pobavit. Je to milá pohádka,   možná naivní, ale co se   týče příběhu, tak v   žádném případě   infantilní. Rouškou   tajemství obestřený původ   hlavní hrdinky, temná   minulost a putování světem   Outer Zone za pomoci dávno   ztracených indicií. Jedna   stopa vede logicky a   nenásilně k druhé,   příběh je komplexní a   jednotlivé skutečnosti jsou   nám odhalovány pomalu,   obezřetně a vždy s trochou   toho napětí. Samotné   tajemství úpadku je navíc   až překvapivě mrazivé až   děsivé. Je škoda, že   rozpočet nebyl vyšší,   finance by dle mého padly na   úrodnou půdu. Jednotlivé   lokace mají potenciál   (občas jsou možná příliš   bizarní až divné, což lze   ale bez problémů   překousnout) a po herecké   stránce je film více než   sympatický - Zooey Deschanel   je jako vždy moc pěkná a   moc příjemná, ostatní z   party také OK, ale nejvíc   válí Neal McDonough, který   jako záhadný mstitel se   skutečnou minulostí vdechl   své postavě duši. Trochu   zamrzí latexová královna,   která značně přehrává,   skousnout se ale dá. Jenom   nechápu, proč nese   minisérie název "Tin   Man", když je   stejnojmenná postava až na   vedlejší koleji. Mne osobně   při sledování takovýchto   dobrodružství skoro až   štve, že mi není o šest   sedm let méně. Královsky   bych se bavil.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

05:30 - 05:59

24 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - --

05:45 - 05:59

9 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

69 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Rozpal to, šéfe! (2014) [TV po...

05:00 - 05:55

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Reklama