ohodnotit

Tichý společník

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
1.8.1989
„Příběh muže, který chtěl vyměnit svědomí za kariéru“

Celkové hodnocení filmu Tichý společník

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2009
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.11.2011
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.11.2013
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.1.2016
svecpetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.1.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2011
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.9.2009
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2019
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih136344minih136344Noc oživlých protinožců (2014) 
Wyrmwood n
minih113595minih113595Cesta na vrchol (2010/1) 
Risen n
minih78883minih78883Každý chce být Ital (2007) 
Everybody Wants to Be Italian n
minih19154minih19154Smrt v červeném Jaguáru (1968) 
Der Tod im roten Jaguar n
minih29509minih29509Zoolander (2001) 
Zoolander n
minih112038minih112038Moje máma je squatter (2012) [TV film] 
Petits arrangements avec ma mère n
minih138627minih138627O princezně ve věži (1970) [TV inscenace] 
O princezně ve věži n
minih42551minih42551Silvestr robota Emila (1963) [TV film] 
n
minih112379minih112379Piknik (2014/1) 
Piknik n
minih120037minih120037Odkaz hříšnice (2012) [TV film] 
Das Vermächtnis der Wanderhure n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 % (9)
7   - curil
7   - New
5   - Tonykla
4   - Kycky
2   - svecpetr
6   - rosta12
8   - Warden
8   - respect
10 - mary.charl

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty za hodinářským uměním

18:00 - 18:45

30 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

5 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:55

40 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155396
Osobností: 642462
Fotografií: 594469
Plakátů: 282975
Obsahů a biografií: 142488

Poslední komentáře

Jak vytrhnout velrybě stoličku (...

Jak vytrhnout velrybě stoličku
Povedená komedie s úžasným   Tomášem Holým. Dá se to   vidět stále a vždy pobaví.   Je to prostě klasika ze   zlatého fondu naší   kinematografie.

Autor: red.mann | Hodnocení: 8 / 10

Mach, Šebestová a kouzelné sluch...

Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
Poslední dva filmy se   legendární dvojce Vorlíček   - Macourek hodně nepovedly.   Je škoda si na závěr   kariéry takto pokazit   renomé. Když více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 2 / 10

Král Artuš: Legenda o meči (2017...

Král Artuš: Legenda o meči
Film v 3D opět jistě   nabízí mnohem lepší   zážitek ne klasický 2D   formát. Vynikající kamera,   skvělá akce a originální   příběh, to jsou velké   klady filmu.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Jádro (2002)

Jádro
Na vlně Drtivého dopadu a   Armageddonu vzniklo i Jádro.   Je to sice faktická blbost,   ale film má celkem spád a   napětí. A to katastrofické více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Král sokolů (2000)

Král sokolů
Tak to je velká radost film   vidět, příroda, atmosféra,   Vorlíček i Kukura, film je   skoro 20 let mlád a vůbec   nestárne...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.632/0.554