reklama
 
ohodnotit

Tiché dny v Clichy

Jours tranquilles à Clichy

Další název:
Quiet Days In Clichy, Giorni felici a Clichy
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
122 minut
Premiéra v ČR:
1.3.1991
„Sex, život a smrt – erotická féerie. Podle stejnojmenného románu Henryho Millera.“

Celkové hodnocení filmu Tiché dny v Clichy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.11.2007
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.2.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2014
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2013
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.8.2008
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.11.2007
mmaat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.11.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.5.2009
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih55801minih55801Zločin a trest (1956) 
Crime et châtiment n
minih88058minih88058Hamilton - V zájmu státu (2012) 
Hamilton – I nationens intresse n
minih100837minih100837Jako nikdy (2013) 
Jako nikdy n
minih53323minih53323Matteottiho vražda (1973) 
Il delitto Matteotti n
minih47169minih47169Hunter: Znovu v akci (2003) [TV film] 
Hunter: Back in Force n
minih48623minih48623Čuk a Gek (1953) 
Čuk i Gek n
minih149208minih149208Modrá krev (2017) [TV cyklus] 
n
minih137658minih137658Bessie (2015) [TV film] 
Bessie n
minih27943minih27943Kleopatra (1999) [TV minisérie] 
Cleopatra n
minih10260minih10260Klauni zabijáci (1988) 
Killer Klowns from Outer Space n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.8 %
8   - cicis
9   - curil
8   - melakara
8   - olgab
7   - zepo
8   - phorsky1
6   - mmaat
8   - Zdenek13
8   - BlueBull

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa po Paří...

17:25 - 18:25

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Drazí sousedé (2016) [TV seriá...

17:30 - 18:50

20 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

15 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144979
Osobností: 617236
Fotografií: 542409
Plakátů: 259681
Obsahů a biografií: 132792

Poslední komentáře

Případ nevěrné Kláry (2009)

Případ nevěrné Kláry
Já se chtěl jen mrknout,   jestli to byla opravdu taková   kravina, jak zde hodnoceno. A   je tomu tak. Nebudu se ani   rozepisovat. I jako erotický   film to bylo naprosto k   ničemu.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Matěji, proč tě holky nechtějí? ...

Matěji, proč tě holky nechtějí?
Matěji, proč tě holky   nechtějí
Matěj se   potlouká vesnicí a není   zrovna veselý i přesto, že   je kolem veselí plno.   Kolotoče, více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vlhká místa (2013)

Vlhká místa
Já nevím proč ve mne   pořád hlavní   představitelka vzbuzovala   pocit, že je kluk. Navíc   byla protivná jak sršeň za   košilí. Ale zase více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vrahem z povolání: Utrpení soudc...

Šok..

Vrahem z povolání: Utrpení soudce Karla Vaše
a to doslova,dokument o téhle   kreatůře by se měl vysílat   povinně na školách.Šéf   oddílu který postřílel   ustupující vojáky, přiznal   více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Kráska v nesnázích (2006)

Kráska v nesnázích
Kráska v nesnázích je malá   přehlídka českých   charakterů ve výborné   režii a s kvalitním   hereckým obsazením.Ano, je   to hořký příběh a není v   něm skoro nic komediálního,   ale je to skvělý film.

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.586/0.54