Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu The Veil

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.9.2017
Nebylo to pro mne. Ne že by   to bylo nudné, ale také to   nepřineslo nic nového. Herci   fajn, ale slabý scénář. Na   konci i pár kopanců, nebo   jsem něco přehlídnul? Je   fakt, že to už mne to moc   nebavilo. Nevím, no.   Hodnotím v té nižší   stupnici.
radegaster
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.2.2017
Už to fakt nesmažte
Tento snímek by měli   americké veřejnosti   promítat už od základní   školy v rámci předmětu   dementní myšlení.Někde v   Kalifornii na odlehlém ranči   dojde k masovému zločinu a   FBI zde najde v polovině 80   tých let minulého století   těla téměř 50 ti   lidí.Všichni byli členy   sekty "Nebeský   Závoj". Po 25 ti letech   se tým filmařů vedený   dcerou jednoho přísušnika   FBI který spáchal   sebevraždu a jediné z   přeživších těchto   letitých událostí vrací na   místo činu. V současné   době již dospělá žena po   chvíli najde   "chrám" sekty za   jezerem kde se zdá, že   leží klíč k celé   záhadě.Co dělali tehdejší   vyšetřovatelé, že na   místo kam se dá od místa   činu dojít za několik minut   chůze nedostali...?Nejsme v   Nevadě v oblasti 51 ale v   Kalifornii.Hned po příjezdu   se týmu ztratí jeden z   členů filmového štábu ale   ambice některých jsou   silnější než pud   sebezáchovy. Dění po této   události již nebudu raději   komentovat, poněvadž jsem   jen konzumentem alkoholu a   ničeho víc.Snímek je   natočen v silně   kontrastních barvách , jenž   má patrně zdůrazňovat   dokumentaristickou   věrohodnost." Jen   potřebujeme nové schránky a   pozřít mnoho duší"   .Naše jména jsou Kokain,   Heroin, Lsd. Pro vypláchnuté   mozky touto chemií téměř   instruktážní dílko co se   může dít když...My   ostatní zůstaneme věrni   tomu, že nás lihový džin   ráno či odpoledne propustí   ze své moci. I díky moči.
brizaa
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.2.2016
Vodfak? Albovou musel někdo   kvalitně zfetovat nebo byl ve   štabu nějakej ultrajebač,   bez nějž nemohla fungovat.   Jinak si nedokážu   vysvětlit, co v tomhle   dělá. Letos jsem se rozhodl,   že vyhlásím soukromou   soutěž UHS2016, což   znamená Ultra Hyper Sračka   roku 2016. Netrvalo dlouho a   hned mám prvního kandidáta.   Ve chvíli, kdy jsem zjistil,   že Žes neukáže ani kozy   ani prdel, jsem to típnul a   nazdar. Tohle se fakt nedá.   1*

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama