Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu The Shrine
Vzpomeňte si, která socha ve Vás vyvolala největší strach? Že neuvažujete nad takovými věcmi? Tak to garantuji, že na tuhle sochu nezapomenete.

Cesta z Ameriky do Polska je bezva pro zdejší turistiku, ne ale pokud se ztrácí lidé. Narozdíl od policie jsou novináři takoví, že se tomu snaží přijít na kloub, tak jako Carmen, která se vydá hledat do vesnice Kozki v Polsku posledního pohřešovaného amerického chlapce z onoho místa... Mlha - Socha - Dítě - Rakve - Rubáš - Maska - Úprk - Prokletí.

Usaďte se za deštivé a tiché noci pohodlně do křesla, abyste rozlouskli, co jsem nakousla. Aby jste zjistili, kdo a jestli vůbec přežije. Ponořte se do objetí něžné mlhy, která Vám zničí život...


Autor: zuzana.shilla.novak

Popis / Obsah / Info k filmu The Shrine
POZOR SPOILER!!!

Mladý muž je připoután a nad tvář je mu nasazena maska. Nějaký polský „kněz“ do masky praští velkým kladivem…

Carmen je novinářka. Momentálně má drobné potíže ve vztahu se svým přítelem, fotografem Marcusem. Její nadřízený jí dává případ mizejících včelstev, což ji nezajímá a nebaví. Pátrá raději po zmizelém Ericovi, který se ztratil kdesi v Polsku. Carmen nalezne jeho deník a rozhodne se tam jet. Přemluví Marcuse a kolegyni Sáru a vydávají se na cestu. V autě zjistí z deníku, že poslední vesnice kde Eric byl, se jmenuje Alvanie. Po jejich příjezdu tam nejsou vlídně přijati, a když se baví s malou holčičkou Lydií, jsou doslova odehnáni. Ale i oni, stejně jako Eric, spatří nad lesem podivnou mlhu. Vydají se k ní a Sára do ní vstoupí. Když se dlouho nevrací, vejde tam i Carmen. V „mlze“ objeví kamennou sochu, která po ní otáčí hlavu. Carmen prchá, a když se z mlhy dostane, Sára už je s Marcusem. Lydia je pak zavede k podzemní místnosti. Uvnitř trojice najde rakve s mrtvými a jedna z mrtvol je Eric. Ovšem místní je stále pronásledují a i přes pokus o útěk, jsou všichni tři zajati. Dívky mají být obětovány a Marcus zastřelen. Zatímco si on kope svůj vlastní hrob, je Sára přivázána a nad obličej dána maska s dvěma hřeby směřujícími do očí. Do té pak „kněz“ praští kladivem a Sára je mrtvá. Na řadu přichází Carmen. Mezitím se Marcus osvobodí a Carmen zachrání. Na útěku se ocitnou v domě jiných polských lidí. Zde je naznačeno, že je Carmen prokletá. Jenže Marcus si o tom myslí své. Domácí sváže a požaduje klíče od auta. Pronásledovatelé se blíží a není jisto, zda se oběma cizincům podaří uniknout.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu The Shrine
Skupina novinářů přijíždí na území Evropy hledat ztraceného amerického občana. Jediná stopa je zavede do zapadlé polské vesničky jménem Alvaina. Bezmyšlenkovitě se vydávají zjistit, co se tehdy stalo, ale netuší, že tam najdou něco, kvůli čemu je domorodci rozhodně nechtějí pustit zpátky domů.


Autor: Serpentina

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama