reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

The Plastic People of the Universe [DIGIBETA]

Další název:
The Plastic People Of The Universe
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
74 minut
Premiéra v ČR:
28.2.2001
„Příběh kapely, která proti své vůli tvořila dějiny.“

Celkové hodnocení filmu The Plastic People of the Universe

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.12.2009
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.2.2010
Yahis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
19.10.2015
raindog
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.1.2008
kozlik-cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.8.2012
soukupp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.2.2013
Gruzdej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2007
Vlásenka1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.12.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15572minih15572Peggy Sue se vdává (1986) 
Peggy Sue Got Married n
minih28572minih28572Pan účetní jde do důchodu (1988) 
Fantozzi va in pensione n
minih46879minih46879Tuzemský konzumní (1994) [TV pořad] 
Tuzemský konzumní n
minih46428minih46428Josef a Ly (2004) [TV seriál] 
Josef a Ly n
minih9567minih9567Jen blázni spěchají (1997) 
Fools Rush In n
minih11561minih11561Loni v Marienbadu (1961) 
L'année dernière à Marienbad n
minih19690minih19690Stíny a mlha (1991) 
Shadows And Fog n
minih27776minih27776Gangy New Yorku (2002) 
Gangs of New York n
minih27351minih27351The Stars of 'Star Wars': Interviews from the Cast (1999) [Video] 
The Stars of 'Star Wars': Interviews from the Cast n
minih37625minih37625Slavné historky zbojnické (1985) [TV seriál] 
Slavné historky zbojnické n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 %
8   - REKBRIT
8   - Akana
1   - Yahis
8   - raindog
10 - kozlik-cz
10 - soukupp
8   - Gruzdej
9   - Vlásenka1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141619
Osobností: 606623
Fotografií: 526629
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130313

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 3.889/3.848