Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu The Lords of Salem

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
PORTER
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.5.2013
Těšil jsem se že když je   pod scénářem a režií   napsaný R.Zombie že to bude   parádní hororová   podívaná,ale bohužel na   začátku se u jakého si   rituálu svlíkne do naha sedm   nebo kolik starých scvrklých   stařešin a už bylo po   náladě,celý film vidí   hlavní představitelka jaké   si vidiny každou chvíli je   střich filmu někam   jinam.Tenhle typ hororu   nemusím.
vojtam
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.5.2013
Vinyl od satana....
Ač mám velmi rád horory,   tak jsem nikdy nepřišel na   chuť filmům Roba Zombieho,   až na jednu vyjímku, a tou   je jeho remake prvního dílu   Halloweenu. Koho by napadlo,   že natočí komorní horor o   čarodějnicích, bez   hektolitrů krve, a jeho pro   mě trapného gore? Mě teda   ne! A je to tu-Lords of Salem,   není to sice žádná pecka,   ale koukat se na to   dalo.Vizuál pojal zajimavě,   a i příběh docela ujde.   Jen mi trošku vadí, že   všude obsazuje svojí   manželku Sheri Moon, ta   ženská prostě neumí hrát,   a to ani v hororech, kde toho   na předvádění moc není.   Na druhou stranu, jako   jednohubka poslouží Páni   Salemu skvěle. Za mě 60%
Robinson
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.6.2013
Jako fanoušek Zombieho filmů   jsem se na Pány Salemu docela   těšil, trailer byl   fantastický, a i když první   ohlasy mě trochu odradily,   zklamaný nakonec nejsem. Je   to jiné, než jeho   předchozí filmy, jde tu víc   o atmosféru a právě ta je v   jednotlivých scénách   dokonale ponurá, k tomu   skvělá hudba a výborný   vizuál. Jako celek to ale   příliš nefunguje, Rob je   jak utržený ze řetězu a   nakonec jsem měl sám   problém se ve filmu   orientovat, co se to tam   vlastně dělo. Ale tak co,   mě to bavilo a jak napsal   vojtam, jako jednohubka na   večer je to fajn.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Místo činu: Drážďany - Parasom...

21:40 - 23:09

39 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Středověké srdce Evropy

21:55 - 22:25

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

21:45 - 23:10

34 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause

21:40 - 22:40

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Samantha

Samantha
Samantha

Ján Jesenius

Ján Jesenius
Ján Jesenius

Naposled navštívené:
Samantha

Samantha
Samantha

Ján Jesenius

Ján Jesenius
Ján Jesenius