reklama
 
ohodnotit

The Last Man on Earth

Další název:
Naked Terror ; Night People; The Night Creatures; Vento di morte ; Wind of Death
Žánr:
Rok:
1964
Délka:
86 minut

Celkové hodnocení filmu The Last Man on Earth

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2010
JVSoolen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2008
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2013
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.1.2008
ondrej100o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.11.2011
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.5.2008
Charles4567896
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.6.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47083minih47083Princezna na útěku (2004) [TV film] 
Prinzessin macht blau n
minih40265minih40265Bazén (2001) 
Swimming Pool - Der Tod feiert mit n
minih14435minih14435Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna (1987) 
A Nightmare On Elm Street 3: Dream Warriors n
minih84106minih84106La noche del terror ciego (1971) 
La noche del terror ciego n
minih18845minih18845Síla života (1985) 
Lifeforce n
minih10859minih10859Krvavá pláž (1980) 
Blood Beach n
minih21628minih21628Ukradená vzducholoď (1966) 
Ukradená vzducholoď n
minih65310minih65310Život nikdy nekončí (2009) 
L'homme de chevet n
minih19447minih19447Specialista (1994) 
The Specialist n
minih7975minih7975Gremlins (1984) 
Gremlins n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 % (7)
7   - Prasoid
7   - JVSoolen
7   - kahi
6   - extremek.c
6   - ondrej100o
7   - Darkman7
8   - Charles456

TV Program

ČT1 - Bydlet jako... v secesi

05:00 - 05:30

8 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Křesťanský magazín (1993) [TV ...

05:00 - 05:30

8 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:55 - 06:20

73 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.12/0.075