Zari
ohodnotit

The Kindred

Další název:
The Kindred - Los Genes De La Muerte
Žánr:
Rok:
1987
Délka:
91 minut

Komentáře k filmu The Kindred

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
topipig
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2022
Nejen Henrietta bývá ukryta   ve sklepě, ale může tam   být i Anthony, krásnej   monstráček i se svými   malinkými klony. A všichni   čekají, až se k nim   dostaví potrava v podobě   party vědců, kteří se   chtějí vynasnažit pohnout s   experimentem, který započala   matka jednoho z nich. Naprosto   béčková jízda bez   jediného počítačového   efektu, vše je děláno   mechanicky a rozpohybovaná   monstra plná slizu mají   úžasné masky.   Oujééééje, tohle prostě   musí každý milovník   těchto poctivých ručních   efektů ocenit. Pak tu máme i   jednu transmutaci ženy v rybu   a já jsem se vyloženě   kochal. Jen je trochu škoda,   že nedostali více prostoru   zrůdy a mutanti doktora   Lloyda, který je ukrývá ve   sklepě své laboratoře a na   plátně se mihnou na chvíli   jen v úvodu filmu.   Každopádně můžu již po   mnohokráte s nostalgickou   slzou v oku prohlásit :   zlaté osmdesátky.
Prasoid
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.5.2010
Klasické béčko své doby.   Pokleslá zábavná   podívaná, kterou snad nikdo   nemůže brát vážně.   Poněkud hloupější   zápletku maskuje kvalitní a   co do potenciálu téměř   maximálně využité   monstrum. K tomu uspokojivě   povedená atmosféra. Co víc   si přát?
marci22
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.5.2014
Tak jsem si řekl že si   dneska po delší pauze   pustím nějakej ten horůrek   z 80 let abych se nenudil.   Výběr filmu se mi tentokrát   bohužel nepovedl, nýbrž   snímek The Kindred mě   ničím nezaujal. Hororová   atmosféra tam sice je,   monstrum se povedlo, chybělo   však rychlejší tempo a   výraznější momenty.   Akčnější část se totiž   rozjíždí až půlhodinky   před koncem a taky nijak   obzvlášť nenadchne, možná   tak dvě scény bych zmínil   které by stály za   povšimnutí a těmi jsou   vražda v autě a přeměna v   rybího mutanta či co to   mělo být. Rozhodně si už   tento film nikdy nepustím.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

11 minut již uběhlo
139 minut zbývá do konce

ČT2 - Crescendo

01:55 - 02:45

31 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

02:00 - 03:05

26 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:30 - 02:30

56 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Mircea Crisan

Crisan Mircea

Naposled navštívené:
Mircea Crisan

Crisan Mircea