reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu The Girl in the Café

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2008
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.1.2010
jozo105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2010
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.10.2007
pan_opicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007
ghostdog01
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2014
K.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26513minih26513Královna Alžběta (1998) 
Elizabeth n
minih43529minih43529Evilenko (2004) 
Evilenko n
minih4164minih4164Bitva o Stalingrad (1950) 
Stalingradskaja bitva n
minih51541minih51541Cela 2 (2009) [Video] 
The Cell 2 n
minih45882minih45882Princezna na hrášku (2002) 
The Princess and the Pea n
minih43917minih43917Jagoda u supermarketu (2003) 
n
minih44000minih44000Ztracen v oblacích (2006) 
Beautiful Dreamer n
minih15926minih15926Plavení hříbat (1975) 
Plavení hříbat n
minih27498minih27498Zemětřesení na dálnici 880 (1992) 
Miracle on Interstate 880 n
minih17402minih17402Příhody psa Civila (1970) [TV seriál] 
Przygody psa Cywila n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - Faye
4   - kejtl
6   - jozo105
8   - Bogy
9   - pan_opicka
6   - ghostdog01
9   - K.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145806
Osobností: 619751
Fotografií: 545933
Plakátů: 261024
Obsahů a biografií: 133653

Poslední komentáře

Bláznivá smrt (2014) [TV epizoda...

Bláznivá smrt
Jakpak se jmenoval ten   interpret, který zahrál toho   bláznivého drobeřka. Tento   díl je i o tom, že jso zlí   pronajímatelé, hodní   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Oko v oblacích (2015)

Kéž by takových filmů bylo více

Oko v oblacích
Oko v oblacích je dobrým   příkladem toho, že   válečný film nutně nemusí   být akční trhák. Herecké   výkony jsou dobré, postavy   výborně více >

Autor: ondrahrr | Hodnocení: 10 / 10

Deals with Our Devils (2016) [TV...

Deals with Our Devils
Dost zajímavý díl, kdy se   část agentů pohybuje v   jiné dimenzi, takže   některé scény se opakují z   pohledu dalších   zúčastněných.
Všechno je zase trošku   jinak a Aida nahlédla do   Darkholdu.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 9 / 10

Sherlock Holmes a případ hedvábn...

Sherlock Holmes a případ hedvábné punčochy
Holmesovské téma je   neúnavně recyklováno -   více či méně podařeně.   Tento počin byl ve své době   pozoruhodný jednak obsazením   relativně více >

Autor: Stalhein | Hodnocení: 8 / 10

Za sklem (2016) [TV seriál]

ZA SKLOM-SERIAL

Za sklem
SHLEDLA JSEM.MYSLIM,ZE VELMI   POVEDENE DILO SLOVENSKYCH   TVURCU.TVRDA REALITA.PERFEKTNE   UDELANE.DEJ JE NABITY FAKTY A   ZAPLETKAMI.UKAZUJE více >

Autor: PAVLASEK1

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.168/0.133