ohodnotit

Těžké váhy

Heavy weights

Další název:
Dobrodružstvo v tábore (SK); Tučkovia (SK); Ťažké váhy (SK)
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
97 minut
„O dětském odtučňovacím táboře, který má pod palcem neurotický fitness guru.“

Celkové hodnocení filmu Těžké váhy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.1% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.11.2013
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.1.2008
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.2.2017
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.8.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2008
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.12.2017
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.8.2014
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2008
kijjo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2008
Diablo_Lord
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.9.2009
Satinne
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.7.2008
Kares86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.12.2013
lobo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih124296minih124296Kdybych měl křídla (2013) 
If I Had Wings n
minih62554minih62554Rozchod (2008) 
Partir n
minih40722minih40722Osvobození V - Poslední úder (1971) 
Osvoboždenije - Poslednij štrum n
minih66217minih66217Bydlení je hra (2004) [TV cyklus] 
Bydlení je hra n
minih21751minih21751Uprchlíci (1996) 
Evasive Action n
minih16493minih16493Poselství bohů (1976) 
Botschaft der Götter n
minih65150minih65150Copacabana (2010) 
Copacabana n
minih47962minih47962Dante 01 (2008) 
Dante 01 n
minih36290minih36290O stříbrném a zlatém vajíčku (1981) [TV inscenace] 
O stříbrném a zlatém vajíčku n
minih68615minih68615Ať vejde ten pravý (2010) 
Let Me In n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.1 % (16)
8   - curil
6   - Agostino
5   - Petak69
7   - Obivan
6   - MysteryIll
7   - oulisna
6   - rosta12
4   - wrangler
10 - Stallone56
4   - Nob.r
6   - Kloby
7   - kijjo
10 - Diablo_Lor
4   - Satinne
6   - Kares86
5   - lobo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154114
Osobností: 639093
Fotografií: 586213
Plakátů: 278213
Obsahů a biografií: 141139

Poslední komentáře

Barbarella (1968)

Barbarella
Film má takovou hodnotu,   jakou si nasadí každý   divák, osobně film je na   jedno rychlé zkouknutí a   zapomenout. Z filmu pro mě je   jen atraktivní Jane Fonda,   já tento styl nepreferuji...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Jurský svět: Zánik říše
V normálním měřítku se   film povedl - skvělé efekty,   realističtí dinosauři,   návaznost na předchozí   díl, sem tam vtip. V   porovnáním s více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Pavlínka (1974)

Pavlínka
Kolikrát se musím vysmát   oficiálním textům   distributora, tak jako tady.   Tak abych to uvedl na pravou   míru. Pavlínka je příběh   podle více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Contre toi (2010)

Contre toi
Zdánlivě jednoduchý   příběh o únosu   gynekoložky Anny mužem   Yannem zoufalém ze smrti své   ženy během porodu   císařským řezem s úmyslem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Tři srdce (2014)

Tři srdce
Daňový inspektor, jeho nová   nevěsta a její sestra se   zaplétají v milostném   trojúhelníku. A dějově jde   o to, zda vydrží tajemství.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.298/0.268