reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Texasville

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
123 minut

Celkové hodnocení filmu Texasville

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.12.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.10.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.10.2012
Mystery.Illinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.6.2010
PhyllisDietrichson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.11.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5718minih5718Čtyři z tanku a pes (1966) [TV seriál] 
Czterej pancerni i pies n
minih32238minih32238Bee Gees - Live by Request (2001) 
Bee Gees - Live by Request n
minih11130minih11130Láska a válka (1987) 
In Love and War n
minih48327minih48327Agenti dementi 2 (2008) 
Mortadelo y Filemón. Misión: Salvar la Tierra n
minih129420minih129420Poslední šance na pomstu (2014) 
Dying of the Light n
minih4944minih4944Carmen na ledě (1990) [TV film] 
Carmen on Ice n
minih126130minih126130Vinaři (2014) [TV seriál] 
Vinaři n
minih55797minih55797Přírodní zákony (1979) 
Přírodní zákony n
minih19868minih19868Sudá a lichá (1978) 
Pari e dispari n
minih16776minih16776Povolání: reportér (1975) 
Professione: reporter n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
7   - REKBRIT
8   - satyr
8   - Kycky
8   - Mystery.Il
7   - rosta12
10 - PhyllisDie

TV Program

ČT1 - Kde domov můj?

18:25 - 18:55

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - GEN - Galerie elity národa

18:25 - 18:45

19 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

19 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

69 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141725
Osobností: 607007
Fotografií: 527176
Plakátů: 254130
Obsahů a biografií: 130413

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.799/1.774