Zari
ohodnotit

Texaský kat

Texas Killing Fields

Žánr:
Rok:
2011
Délka:
109 minut
„V malém texaském městečku pronásledují dva detektivové sadistického vraha.“
Popis / Obsah / Info k filmu Texaský kat
POZOR SPOILER

Dva detektivové z oddělení vražd Mike Souder a Brian Heigh jsou u mrtvoly mladé holky. Pak potkají další mladou dívenku jménem Em. Jde sama a v lijáku městem.
Vezmou ji k matce, která zde má pár chlapů. Mike se neudrží, všechny je vytáhne ven, a vůbec udělá rotyku.
Do auta jim volá policistka Pam Stallová, kvůli pohřešované dívce. Ona sama pak přijíždí na místo, kde našli auto. Je to v bažinách. Hned nadává, že se na místě potlouká spousta lidí.
Brian s Mikeem se snaží zjistit alespoň kdo je zavražděná. Moc se jim to nedaří.
Pam ztříská vyslýchaného muže. A ti dva detektivové vytáhnou z dalšího svědka, pasáka jméno možného podezřelého. Je to Rule Welly.
Pak ovšem dochází k vloupání a pokusu o znásilnění.
Detektivové se za lumpem ženou, ale nedoženou.
Telefonní hovor, který s tím vším možná souvisí přišel z bažin. Nikdo tam však nechce jít, protože prý se tam z místních indiánů stali kanibalové. Jenže je domněnka, že je tam jedno z unesených děvčat. Matka Em má doma zase chlapa, a tak malou vyhazuje opět na ulici. Ta jde za detektivem Brianem a ten ji bere k sobě do rodiny.
Je nalezena další mrtvola, které uřízli ruce. Jedna je později nalezena, ale schází prstýnek. Brian se domnívá, že jej sebral nálezce, proto jej napadne a dochází k zuřivé pranici.
Pátrání se konečně pohne kupředu, i Mike má stopu. A Brian má s sebou zase malou Em. A ta je unesena přímo ze samoobsluhy. Brian neváhá a vydává se za ní do bažin.
Mike zrovna absolvuje automobilovou honičku se vším všudy. Když se pak však dozví, že je Brian potřebuje i se psem, okamžitě vyráží. Takže se ti dva ocitají v bažinách. A Em zde skutečně najdou. Mike ji odváží do nemocnice a Brian se psem zůstává. Jenže je napaden a zabit. Vrah to zavolá Mikeovi na mobil a začíná drama. Mike se dostává až těsně k únoscům a vrahům…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Texaský kat
Drsný texaský detektiv Jake Souder se ve spolupráci s newyorským policistou Brianem Heighem ujímá vyšetřování série brutálních vražd, jejichž pachatel nebyl dosud odhalen. Zmrzačená těla svých obětí odhazuje vrah v nedalekých bažinách, kterým místní přezdívají Texaská vražedná pole. Jednoho dne jsou povoláni k případu pohřešované dívky ze sousedního okresu. Nemají žádné stopy, dokonce ani tělo nebylo objeveno. Netrvá dlouho a vrah začíná měnit pravidla hry a s detektivy si hraje jako kočka s myší. Schválně jim nechává na místech činu stopy, ale vždy je o krok napřed. Když ale zmizí Anne, mladá dívka, kterou si Brian vzal pod svá ochranná křídla, oběma detektivům je jasné, že musí vraha chytit dřív, než zabije další oběť.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Texaský kat
Tento napínavý thriller, inspirovaný skutečnými událostmi, sleduje v malém texaském městečku detektiva Soudera (Sam Worthington) z oddělení vražd a jeho nového parťáka z New Yorku, detektiva Heigha (Jeffrey Dean Morgan), jak se snaží dopadnout sadistického sériového vraha. Ten zmrzačená těla svých obětí odhazuje v nedalekých bažinách, kterým místní přezdívají Vražedná pole. Přestože jsou bažiny mimo jejich revír, detektiv Heigh je rozhodnut hrůzné vraždy vyřešit. Navzdory varování jeho partnera vyrazí do akce. Netrvá dlouho a vrah změní pravidla hry a začne si s detektivy hrát. Schválně jim nechává na místech činu stopy, ale vždy je o krok napřed. Když zmizí místní dívka Anne (Chloe Moretz) musejí Heigh se Souderem stůj co stůj chytit vraha dřív, než zabije další oběť.

Zdroj: HBO Europe


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Texaský kat
Texas City, Texas. Detektivové z oddělení vražd se potýkají se sérií nevyjasněných úmrtí, ke kterým v posledních letech došlo v bažinaté oblasti zvané Vražedná pole. Pragmatický detektiv Mike Souder (Sam Worthington) a jeho newyorský kolega Brian Heigh (Jeffrey Dean Morgan) jsou jednoho dne povoláni k případu pohřešované dívky ze sousedního okresu. Nemají žádné stopy, dokonce ani tělo nebylo objeveno. Když ale zmizí Anne (Chloe Moretz), mladá dívka, kterou si Brian vzal pod ochranná křídla, oběma detektivům je jasné, že Anne musí hledat někde v polích. Ani jeden z nich ale neví, jestli se z Vražedných polí někdy vrátí…
Bontonfilm DVD 2012


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Texaský kat
Film bol natočený podľa skutočných udalostí, kde sa v malom Texaskom mestečku stalo niekoľko nevyriešených vrážd. Miestny detektív Mike Souder (Sam Worthington) spolu so svojím partnerom, ktorý bol preložený z New Yorku (Jeffrey Dean Morgan), sa pokúsia dostať sadistického sériového vraha, ktorého obete sú vždy nežného pohlavia. Vrah však zmení svoju taktiku, začne ísť po detektívoch, pričom bude zanechávať falošné stopy na miestach činu, aby svojich prenasledovateľov zmietol. Keď zmizne ďalšie miestne dievča (Chloë Grace Moretz), detektívi majú čo robiť, aby ju našli skôr, než ju vrah zabije ...


Autor: Lienocka22

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kofelgschroa. Frei. Sein. Wollen.

Kofelgschroa. Frei. Sein. Wollen.
Kofelgschroa. Frei. Sein. Wollen.

Naposled navštívené:
Kofelgschroa. Frei. Sein. Wollen.

Kofelgschroa. Frei. Sein. Wollen.
Kofelgschroa. Frei. Sein. Wollen.