reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.2.2017 a svátek má Matěj. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tetované časom

Další název:
Napájadlá
Rok:
1975
Délka:
73 minut
Premiéra v ČR:
16.4.1976

Celkové hodnocení filmu Tetované časom

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.11.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.12.2007
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.6.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.5.2010
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45614minih45614Teskním po Sonie Henie (1971) 
I Miss Sonia Henie n
minih10965minih10965Kubula a Kuba Kubikula (1986) [TV seriál] 
n
minih13269minih13269My z Kačerova (1987) [TV seriál] 
DuckTales n
minih69317minih69317Síla country (2010) 
Country Strong n
minih56177minih56177Malý zrádce (2007) 
The Little Traitor n
minih79210minih79210Church Ball (2006) 
Church Ball n
minih23326minih23326Yankee z Connecticutu na dvoře krále Artuše (1995) 
A Young Connecticut Yankee in King Arthur's Court n
minih85798minih85798Dredd (2012) 
Dredd n
minih7823minih7823Galantní slavnosti (1965) 
Les fêtes galantes n
minih117157minih117157Taxi (1978) [TV seriál] 
Taxi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.7 %
6   - curil
8   - clara.bow
7   - hvezdyn
8   - Nasudr
7   - rosta12
7   - blackpoint
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141522
Osobností: 606194
Fotografií: 526424
Plakátů: 253901
Obsahů a biografií: 130287

Poslední komentáře

Temná strana slunce (1997)

Temná strana slunce
Cituji :" Můj Bože, někdy   si přeju, abych se   nenarodil".To jsou první   slova Brada Pitta v jeho   prvním filmu a příběh,   který se tady více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

28 týdnů poté (2007)

28 týdnů poté
Snad mi Robinson níže   promine, ale tomuhle říká   oddechovka? Ten film je jeden   velký masakr a jatka a nic na   tom nezmění, že je to   více >

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Magická slova: Příběh J. K. Rowl...

Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové
Harry Potter je fenomén   současnosti a jeho autorka si   zaslouží, aby o její   osobnosti věděli všichni,   které svými knihami   oslovila. více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Stopařův průvodce po Galaxii (20...

Stopařův průvodce po Galaxii
Ford Prefect černoch?! Už   mě ty multikulti vnucené   postavy začínají krkat.   Sice je pravda, že Británie   už Britům nepatří, ale   tahle více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 4 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Specialisté
Po pár dílech spíše   rozporuplné pocity, už asi   20 let možná víc každej   točí kriminálky od Asie po   Evropu a USA a kde si   vzpomenete, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.865/1.843