Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu TerrorVision

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
topipig
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.10.2021
Tak tohle je jeden obrovskej   HARD CORE UNDERGROUND!! Mě to   připadalo jako nějakej   zběsilej a naprosto ujetej   sitcom, prostě jak epizoda z   Červenýho trpaslíka. Tohle   je tak bláznivě švihlý a   béčkový, ale přitom z toho   číší naprostej zápal pro   věc. Příšera, která se   dostane z vesmíru přes   satelit a televizi do domu   jedné rodinky a začne je tam   požírat, to prostě jen tak   nevymyslíš :D. Samotná   příšerka (jinak vesmírný   domácí mazlíček :D) je   božská maskérská práce,   žádnej počítačovej   mazanec, ale luxusní   rozpohybovaná slizká   monstróza, která si tak   nádherně brumlá, že jsem   se fakt chlámal kdykoliv se   zjevila na obrazovce. Všechny   další postavy jsou totál   bizáry, každej je něčím   jeblej a dohromady je to   prostě absurdní hukot.   Scéna v posteli mě naprosto   odrovnala :D. No jo, rodinka   Bandovic si udělala biják po   svém. Richard Band - hudba,   Charles Band - námět a   výkonný producent, Albert   Band - producent. Trochu jsem   se bál slovenského dabingu,   ale musím uznat, že ten je   opravdu TOP!! Ono to asi tak   úplně na plnej počet není,   ale když to takhle krásně   dneska už nikdo neudělá....
Prasoid
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.1.2011
Terrorvision je film o   střelené rodince, kterou   navštívilo střelené   monstrum z vesmíru. Potěší   zejména příznivce   střelené zábavy, ale zklame   milovníky děsu a krvavé   erotiky.
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.1.2011
Nic moc zábavného, po jisté   době se obluda ohledí.   Mimochodem je udělaná   amatérsky a trapně, ale k   smíchu rozhodně je. Slizu   habaděj, občas i k   zasmání, ale to jsou   všechny klady. Takže   nečekejte podívanou na   vysoké úrovni, ale tu   hodinku a něco obětovat   můžete. Přiznám se, že   já se chvílemi i nudil a   proto nižší hodnocení.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Policejní pohádky strážmistra ...

22:30 - 23:49

63 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Moulin Rouge

22:50 - 00:50

43 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

NOVA - Na vaší straně

22:55 - 23:40

38 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Honeymoon - líbánky k nepřežit...

22:50 - 23:40

43 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Reklama