Zari
ohodnotit

Questa volta parliamo di uomini

Další název:
Tentokrát mluvme o mužích (informativní překlad)
Země:
Rok:
1965
Délka:
91 minut

Obsah filmu Questa volta parliamo di uomini

 
Režisérka Lina Wertmüllerová natočila povídkový film na věčné téma vztahu muž a žena s Ninem Manfredim v hlavní roli. Ten ve čtyřech povídkách ztělesňuje rozdílné muže. Film uvozuje úvodní scéna, ve které se namydlený muž s pěnou v očích ocitne nahý na chodbě poté, co přestala téci voda a průvan zabouchne dveře. Mezi jednotlivými povídkami jeho příběh pokračuje.

1) Un uomo d'onore - Bohatý průmyslník odhalí svou ženu jako kleptomanku, která z nudy krade. Když jeho podnik krachuje, ukáže se její špatná vlastnost výhodou k udržení...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.6.2020
Druhý film pro kina italské režisérky Liny   Wertmüllerové trochu připomíná svým názvem   prvotinu Ettore Scoly "Když dovolíte,   budeme hovořit o ženách" z roku 1963 s   Vittorio Gassmanem. Oblíbený žánr italského   filmu šedesátých a sedmdesátých let   povídkový film tentokrát reprezentuje známý   Nino Manfredi ve čtyřech povídkách s úvodní   scénou namydleného nahého muže uvězněného   na chodbě domu, která film uvozuje. Výkony   herce a jeho představení čtyř různých mužů   je asi nejlepší z celého filmu a dává   zapomenout na mezery ve scénáři. Podle mého se   povedla nejvíce čtvrtá epizoda o farmáři,   který svůj čas ubíjí v kratochvílích s   kámoši a uráží svoji těžce pracující   ženu. Taková představa italského muže v   očích Středoevropana a také pozice, která   Manfredimu sedí.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
AJ Bowen

Bowen AJ

Péter Haás Vander

Vander Péter Haás

Naposled navštívené:
AJ Bowen

Bowen AJ

Péter Haás Vander

Vander Péter Haás