Zari
ohodnotit

Ten druhý

The Other

Rok:
1972
Délka:
96 minut
„Na poklidné farmě žije velká rodina včetně identických dvojčat Nilese a Hollanda. Příznivou atmosféru léta však naruší podezřele mnoho nenadálých tragických nehod, které vždy nějak souvisejí s oběma chlapci.“

Komentáře k filmu Ten druhý

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.8.2010
Pozoruhodný a napínavý   snímek. Nalezneme v něm   situace, která jsou dnes u   amerických filmařů   víceméně tabu. Retro horor   je zasažen do poloviny   třicátých let. Amerika má   za sebou hospodářskou krizi,   vlastně se z ní, v době   děje snímku, hrabe.   Dostáváme se na venkov, kde   žije jedna rozvětvená   rodiny, sousedé a další   obyvatelé venkova. A   dochází tu k bizardním a   mysteriozním záhadám. Film   má kladné body především   ve výpravě, ale také v   atmosféře, kterou   úspěšně dokáže navodit.   Mírným záporem je český   dabing, kde by čeští   tvůrci neudělali chybu,   kdyby k mikrofonům pozvali   více herců.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bezpečnost zasahuje

Bezpečnost zasahuje
Bezpečnost zasahuje

Loď lásky (La croisière)

Loď lásky
La croisière

Naposled navštívené:
Bezpečnost zasahuje

Bezpečnost zasahuje
Bezpečnost zasahuje

Loď lásky (La croisière)

Loď lásky
La croisière