Vážení uživatelé, Seznam DVD je dočasně nedostupný. Na odstranění chyb se pracuje. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Temný vesmír

Deep Space

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
80 minut

Celkové hodnocení filmu Temný vesmír

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.3% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.10.2010
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.12.2011
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.1.2016
TILL.87
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.6.2008
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.1.2005
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.5.2015
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.7.2010
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.11.2008
Markst
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.10.2008
VASEK168
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41761minih41761Bláznivá olympiáda (2005) 
The Ringer n
minih5474minih5474Černá kobra 4 (1991) 
Detective Malone n
minih41838minih41838Matador (2005) 
The Matador n
minih47678minih47678Ruiny (2008) 
The Ruins n
minih23778minih23778Země nikoho (2001) 
Ničija zemlja n
minih45996minih45996Lampa (1987) 
The Outing n
minih43876minih43876Dokonalý ráj (2000) [Video] 
Lust In Paradise n
minih34762minih34762Sněžní psi (2002) 
Snow Dogs n
minih13658minih13658Návrat sedmé roty (1975) 
On A Retrouvé La 7éme Compagnie! n
minih43379minih43379Gang v útoku (2006) 
Gridiron Gang n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.3 % (11)
7   - Prasoid
8   - AGAMEMNON
6   - luan66
6   - tomast
6   - TILL.87
4   - Ed
10 - Gremmie
6   - miratskyl
8   - stixman
6   - Markst
7   - VASEK168
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 171191
Osobností: 668493
Fotografií: 675875
Plakátů: 323518
Obsahů a biografií: 157028

Poslední komentáře

Jetelín (2016) [TV seriál]

Jetelín
Nechce se mi do komentáře.   Věci se mají nazývat   pravými jmény ale to by   nebylo slušné čtení.   Půjčím si tedy slova   klasikova. "MARNOST NAD   MARNOST VŠECHNO JE MARNOST."

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 1 / 10

Chalupáři (1975) [TV seriál]

Za me osobne nejlepsi miniserie, ktera existuje...

Chalupáři
Je samozrejme tezke, neco   vysvetlovat neznalym, ale   tohle je serial, ktery   milovala babicka, maminka a   ted i my a dokonce i nase deti   více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

Pach krve 6: Krvavý hotel (2014)

Pach krve 6: Krvavý hotel
Pach krve tedy pošesté a   opět ničím   nepřekvapující. Naopak se   to více potácí v zoufalosti   ve vykrádání sebe sama. To,   co v prvním více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 2 / 10

Ženská na vrcholu (2019)

Ženská na vrcholu
Pustila jsem, viděla jsem,   nepochopila jsem. Co nám to   vlastně chtěli autoři   sdělit? Že někteří chlapi   jsou na ženský a někteří   více >

Autor: beneva | Hodnocení: 2 / 10

Svědectví (1994) [TV minisérie]

Svědectví
Boj dobra a zla dle   biblických rozměrů   počínající patřičnou   regulací lidstva virovou   nákazou. Miniseriál dle   literární tvorby více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení