reklama
 
ohodnotit

Temná hvězda

Dark Star

Žánr:
Rok:
1974
Délka:
79 minut
„Všechno neznámé a podezřelé ve vesmíru je nutné okamžitě odstranit!“

Celkové hodnocení filmu Temná hvězda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.8.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2009
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.1.2011
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2012
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.3.2011
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.11.2009
charlie1612
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2017
decepticon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.4.2012
Prorok_Mysterionu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.8.2014
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.2.2017
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.7.2011
radek840
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.8.2016
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.2.2013
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2008
gint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.12.2007
Jakeshi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih87245minih87245Walesa: Člověk naděje (2012) [2k digital] 
Wałęsa. Człowiek z nadziei n
minih46986minih46986O princi, který měl smůlu (1989) [TV inscenace] 
O princi, který měl smůlu n
minih55850minih55850Důvod k zabití (1992) 
Fatal Instinct n
minih47436minih47436Dva na koni, jeden na oslu (1977) [TV divadelní představení] 
n
minih30599minih30599Zlatý klíček (1939) 
Zolotoj ključik n
minih7113minih7113Dvaasedmdesátka (1948) 
n
minih121398minih121398Přízrak z lesa strachu (2012) [TV film] 
Bigfoot n
minih8968minih8968Chlapec v modrém (1986) 
Boy in blue n
minih48567minih48567Panenská královna (2005) [TV minisérie] 
The Virgin Queen n
minih67916minih6791630 minut nebo méně (2011) 
30 Minutes or Less n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 %
6   - curil
7   - LenC2
3   - Chrustyn
8   - Robinson
2   - Jean-Paul
6   - brnvl2105
7   - charlie161
8   - decepticon
5   - Prorok_Mys
8   - MysteryIll
7   - Hakamiah
2   - radek840
10 - POČÍTAČ
8   - Jekky
9   - gint
9   - Jakeshi

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

26 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

ČT2 - Manželské etudy po 35 letech: ...

12:30 - 13:15

26 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

12:40 - 13:00

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:30 - 13:30

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147881
Osobností: 626350
Fotografií: 561926
Plakátů: 266500
Obsahů a biografií: 135755

Poslední komentáře

Vzteklina (2/6) (2018) [TV epizo...

Hon na lišku

Vzteklina (2/6)
Po shlédnutí druhého dílu   je evidentní kam celá série   bude směřovat.Kriminální   rovina případu se příliš   neřeší a tak je třeba   vycpat více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

1890
Seriál s nadstardantní   výpravou, pěknými kostýmy   i lokacemi a vcelku   zajímavým, jenže bohužel   až nezáživně pomalým   dějem. Co mi ale více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zázrak na ledě (1981)

Zázrak na ledě
Film se mi líbí o chloupek   víc, než novější   Hokejový zázrak, možná   proto, že tady je víc   emocí, zřejmě proto, že to   bylo natočeno více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Hokejový zázrak (2004)

Hokejový zázrak
Film je naprosto úžasný,   napínavý a dynamický. I   když vím, jak to dopadne,   nádherné finále mne   vždycky úplně vyvede z   míry.

Autor: Alix | Hodnocení: 9 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Pro mě ideální film,   jelikož miluji kočky. Super   zábava v tom nejlepším. Moc   doručuji nejenom milovníkům   koček.

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.27/0.233