reklama
 
ohodnotit

Taxikáři

D.C. Cab

Žánr:
Rok:
1983
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Taxikáři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.10.2010
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.7.2018
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.7.2018
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.3.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.10.2010
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.12.2017
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2011
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62531minih62531Není zač (2010) 
Please Give n
minih16819minih16819Pozor, vizita! (1981) 
Pozor, vizita! n
minih43927minih43927Zlověstné ticho (2007) 
Dead Silence n
minih24392minih24392Živá pochodeň (1990) 
Spontaneous Combustion n
minih51610minih51610Mandžuský kandidát (1962) 
The Manchurian Candidate n
minih39762minih39762Jeskyně (2005) 
The Cave n
minih146288minih146288Lucky a Zorba (1998) 
La gabbianella e il gatto n
minih136334minih136334Amy (2015) 
Amy n
minih77379minih77379Castillos de cartón (2009) 
Castillos de cartón n
minih49435minih49435Fanoušci (2009) 
Fanboys n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 % (9)
6   - curil
8   - martin.stu
7   - Kycky
6   - zepo
8   - oulisna
6   - rosta12
5   - wrangler
6   - Pauleto
5   - Nik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635266
Fotografií: 575810
Plakátů: 273880
Obsahů a biografií: 139052

Poslední komentáře

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zlodějka knih (2013)

Zlodějka knih
Film předcházela samá   chvála a je třeba přiznat,   že oprávněná. Velmi   povedená filmová adaptace   mě nezklamala. Výborná   kamera a podmanivá hudba.

Autor: MildaX | Hodnocení: 8 / 10

Everly (2014)

Everly
Udivilo mě, že roli v týhle   řezničině dali Šelmě,   když původně chtěli   "neobdařenou" blondýnu (bez   urážky). Je to úlet, u   kterýho se více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.33/0.294