reklama
 
ohodnotit

Tam, kde končí hvězdy

Beyond the Stars

Další název:
Daleko za hvězdami
Rok:
1989
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Tam, kde končí hvězdy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.10.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.4.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.11.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.4.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2010
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46973minih46973Lovci stínů (2007) 
The Hunting Party n
minih62711minih62711Terminátoři (2009) [Video] 
The Terminators n
minih54710minih54710Špatným směrem (2006) 
One way n
minih11325minih11325Lepší zítřek (1986) 
Ying huang boon sik n
minih53763minih53763Nejsem chmýrko na bodláku (1970) [TV inscenace] 
Nejsem chmýrko na bodláku n
minih112539minih112539Hříšná cesta do ráje (2013) 
Paradise n
minih46551minih46551Allegro s ohněm (1979) 
Allegro s ognjom n
minih14483minih14483Norimberský proces (1961) 
Judgment at Nuremberg n
minih40144minih40144Agape (1996) 
Agape n
minih41852minih41852Medvídek (2007) 
Medvídek n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.3 %
6   - curil
4   - Agostino
7   - Kuvik
5   - satyr
4   - R.RICKIE
9   - dederon
6   - rosta12
4   - deatdavid
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565770
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.303/0.268