reklama
 
ohodnotit

Takové jsou všechny

Così fan tutte

Další název:
All Ladies Do It; All Women Do It
Žánr:
Země:
Rok:
1992
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
9.7.1992

Celkové hodnocení filmu Takové jsou všechny

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.5.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.4.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.3.2008
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.3.2014
CyberMageFroll.LF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.8.2004
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.6.2011
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23946minih23946Zloděj (1981) 
Thief n
minih97474minih97474Skutoční krstní otcovia (2007) 
The Real Godfathers n
minih23907minih23907Zlatý tuleň (1983) 
The Golden Seal n
minih114590minih114590Poslední šance (2008) [TV film] 
Last Chance n
minih71000minih71000Dobrodružstvá Sherlocka Holmesa : Dobrodružstvo s norwoodským staviteľom (1984) [TV film] 
The Adventures of Sherlock Holmes : The Norwood Builder n
minih66929minih66929Ve znamení duhy (2010) 
The Rainbow Tribe n
minih139585minih139585Bílí rytíři (2015) 
Les chevaliers blancs n
minih16460minih16460Poručík Alexander Rjepkin (1937) 
n
minih42698minih42698Šéfe vrať se! (1984) [TV seriál] 
Šéfe vrať se! n
minih31997minih31997Všichni královi muži (1949) 
All the King's Man n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 %
5   - cicis
9   - curil
4   - Frolíček
5   - RM
8   - CyberMageF
8   - Hakamiah
5   - BlueBull

TV Program

ČT1 - Polopatě (2013) [TV cyklus]

16:35 - 17:30

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední lovci v Mongolsku

17:20 - 18:15

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

3 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - A je to naše!

16:40 - 17:35

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144316
Osobností: 615091
Fotografií: 539202
Plakátů: 258033
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.588/0.538