Zari
ohodnotit

Tak si představ

Imagine That

Další název:
Me & Olivia
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
103 minut
„Co když váš úspěch závisí na fantazii vaší dcery?“
Popis / Obsah / Info k filmu Tak si představ
Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Tak si představ
Co když váš úspěch závisí na fantazií vaší dcery? Ambiciózní finančník (Eddie Murphy) nečekaně zjistí, že se jeho profesionální impérium hroutí. Pomoc najde u své sedmileté dcerky (Yara Shahidi), která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie ... a spousta lásky. Tak si představ je pohodový film, který „má pro každého něco“ (Pete Hammond, Hollywood.com).
Distributor DVD


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Tak si představ
Film "Tak si představ" natočil režisér a scénárista Karey Kirkpatrick. Evan (Eddie Murphy) je úspěšný finančník. Jeho kariéra roste strmě vzhůru, bohužel na úkor své rodiny. V práci totiž tráví skoro všechen čas. Nic netrvá věčně a tak dojde i na Evana. Přestane se mu dařit a jeho kariéra se chýlí až k velkému krachu. Evan neví jak z toho ven. S řešením přijde až Evanova sedmiletá dcera, která ho zatáhne do svého imaginárního světa. Zde má Evan najít všechny odpovědi. Stačí jen pár slov - Tak si představ...


Autor: Justik66

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kočka

Kočka

George McLain

McLain George

Naposled navštívené:
Kočka

Kočka

George McLain

McLain George