Zari
ohodnotit

Tajný život Marilyn Monroe [TV film]

The Secret Life of Marilyn Monroe

Rok:
2015
Délka:
168 minut, 2x 84 minut

Obsah filmu Tajný život Marilyn Monroe

 
Minisérie o legendární hvězdě Marilyn Monroe odkrývá řadu bedlivě střežených tajemství. A Susan Sarandonová se představí v roli Marilynina největšího tajemství ze všech - její matky Gladys, která byla dlouho zavřená v psychiatrické léčebně.

Dvoudílný film Tajný život Marilyn Monroe začíná portrétem mladé Normy Jeane Mortensonové, která vyrůstá bez matky a svádí boj s osamělou existencí a nedostatkem lásky. Navzdory všem očekáváním ale z Normy Jeane vyroste vtipná, chytrá a ambiciózní žena, která se záhy od základů promění, aby se stala symbolem zlaté éry Hollywoodu. Užívá si slávy, ale uvnitř zůstává křehkou umělkyní, která zoufale hledá...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Tia
Hodnocení:
Přidáno: 10.7.2016
Nic moc.
Velmi průměrný film, očekávala jsem mnohem   více. Hlavní představitelka spíše   přehrávala, než hrála a korunu tomu dodal   český dabing této herečky ( ukňouraný a   nepříjemný hlas).
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.7.2016
Lepší průměr amerického životopisného   filmu. Kelli Garner se snažila s rolí Marilyn   Monroe popasovat ze všech sil. V první části   televizní minisérie se jí to moc nedařilo, ale   ke konci už byla herečka lepší a zvláště   závěrečná scéna má úroveň. Na nepřesnosti   a zavádějící fakta se musí člověk   připravit dopředu, počítat s určitou fikcí,   i když v tomto případě je životní příběh   slavné herečky notoricky známý. Otázka její   smrti ve vztahu k J.F.K. je uložena v trezoru,   ale stále nové spekulace přibývají. Film je   svojí délkou snesitelný a na dvě   pokračování se dá zvládnou v pohodě a bez   nudy.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Shoshana Rubin

Rubin Shoshana

Jason Statham

Statham Jason

Naposled navštívené:
Shoshana Rubin

Rubin Shoshana

Jason Statham

Statham Jason