Zari
ohodnotit

Tajemství

Le secret

Další název:
The Secret; Il Segreto
Žánr:
Země:
Rok:
1974
Délka:
102 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Tajemství
Tento thriller sa začína pozoruhodným útekom Davida Daguerre (Jean-Louis Trintignant) z bezpečného dobre stráženého tajomného väzenia. V presvedčení, že ho sledujú, uteká do voľnej krajiny. Tu stretáva samotárskeho spisovateľa Thomasa Berthelota, ktorý žije so svojou mladou ženou Juliou (Marléne Jobert) na osamotenej usadlosti. Pár ponúkol utečencovi na niekoľko dní prístrešok, čo David ochotne prijíma. Po čase vzniká priateľské puto a väzeň na úteku sa im zdôverí so svojim tajomstvom. Tvrdí, že uteká pred úradmi preto, lebo odhalil štátne tajomstvom, a teraz sú ich životy v nebezpečenstve. Thomas verí tajomnému cudzincovi, no Julia je podozrievavá a čoskoro je presvedčená, že David je blázon a chystá sa ich oboch zabiť.


Autor: cicis

Popis / Obsah / Info k filmu Tajemství
Kdo je skutečný vrah a kdo oběť? Jean-Louis Trintignant, Philippe Noiret a Marlène Jobertová ve francouzsko-italském thrilleru.

David prchá z blíže nespecifikovaného vězení, kde byl podrobován mučení. V pohoří Ardeche potká Thomase a Julii, kteří žijí v bývalé pastýřské usedlosti. Thomas píše knihy a Julie je výtvarnice. Oba se vzdali hlučného pařížského života, aby mohli v klidu tvořit a žít. Neznámý muž, kterému jen podají pomocnou ruku, vzbuzuje pochybnosti a podezření. Před čím se schovává a kde se vzal uprostřed hor a bez zavazadel. Thomas je důvěřivější, chce Davidovi pomoc, ale Julie se bojí, i když neví přesně čeho. A strach není dobrý rádce.

Film s hereckým hvězdným triem Jeanem-Louisem Trintignantem, Philippem Noiretem a Marlene Jobertovou natočil režisér Robert Enrico, z jehož filmografie známe především film Dobrodruzi a Stará puška.

Česká televize


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Pustina (2016) [TV minisérie]

00:20 - 01:20

11 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Čas zabíjet (1996)

22:10 - 00:35

141 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Křižovatka smrti 2 (2001)

23:30 - 01:20

61 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Šefové na zabití (2011)

23:45 - 01:45

46 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Emma Stone

Stone Emma

Kathleen Mackey

Mackey Kathleen

Naposled navštívené:
Emma Stone

Stone Emma

Kathleen Mackey

Mackey Kathleen