Zari
ohodnotit

Tajemství dračí pečeti

Viy 2

Další název:
Journey to China: The Mystery of Iron Mask; The Mystery of Dragon Seal: The Journey to China; Тайна Печати дракона. Путешествие в Китай
Rok:
2019
Délka:
120 minut

Komentáře k filmu Tajemství dračí pečeti

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.4.2022
Dobrodružství anglického   kartografa v době 18.   století ve volném   pokračování, kde se   taktéž dějí věci vskutku   nevídané, ale bohužel,   tentokrát je tu také   přítomno jedno veliké ALE.   Jak už je u ruských   filmových tvůrců zvykem,   což nakonec bylo i u   předchozího snímku,   pospojovalo se do sebe nemalé   množství nejrůznějších   scén z nejrůznějších   dobrodružných filmu od   Hollywoodu až po Hongkong.   Hollywoodské Piráty z   Karibiku, francouzského Muže   se železnou maskou či   hongkongské Zakázané město   snad pozná každý.   Problémem je scenáristická   nerozvážnost. Mnohé scény   mají problém do sebe   zapadnout a místo   smysluplného děje z toho   vznikla spíše nepovedený   groteska. Jackie Chan a Arnold   Schwarzenegger sice mohou   diváky přitáhnout, ale   spíše dojde ke zklamání.   Jen tak mimochodem, jejich   vzájemný souboj byl   vymyšlen na základě   známého akčního trháku   Sly Stallona? Ono je to vůbec   podivné, když na sebe   strhávají pozornost a onen   kartograf, coby hlavní   postava, omšele zapadá do   pozadí. Příběh jako   takový taktéž   setsakramentsky skřípe a to   už ve svých základech.   Herci takřka nemají co   hrát, ale viditelně se   přehráváním snaží   alespoň něco vyzdvihnout. Ze   snímku vznikl podivný   fantasy cirkus, který je ve   své těžkopádnosti hodně   nepatřičný ucelené mu   diváckému vkusu. Předchozí   snímek určité kouzlo mělo,   ale tohle už mělo zůstat v   šuplíku jako nerealizovaný   scénář. Třeba by ho někdo   někdy v budoucnu přepravoval   k lepšímu.
SSandra
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.5.2022
Kombinace ruska a číny   dává jednu záruku - že   dané dílo bude extrémně   špatné a nezachrání to ani   Jackie Chan a Arnold   Schwarzeneger. Dívat se je   ztráta času.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Zakázaná říše (2014)

 Zakázaná říše (2014)
Zakázaná říše n
Vij.
Žánr: mysteriózní / horor
Země: Rusko / Česká republika / Ukrajina / Spolková republika Německo
Režie: Oleg Stepčenko

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Na forbíně TM (2012) [TV pořad...

00:25 - 01:10

23 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Mořští vlci (1980)

00:20 - 02:15

28 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

NOVA - Avengers: Infinity War (2018)

21:55 - 00:55

173 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Dech života (1987)

00:30 - 03:25

18 minut již uběhlo
157 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alexandre Moratto

Moratto Alexandre

Shirley Jackson

Jackson Shirley

Flákači (Mallrats)

Flákači
Mallrats

Naposled navštívené:
Alexandre Moratto

Moratto Alexandre

Shirley Jackson

Jackson Shirley

Flákači (Mallrats)

Flákači
Mallrats