Zari
ohodnotit

Ta paidia tou Diavolou

Další název:
Devils in Mykonos; A Craving for Lust; Cruel Destination; Island of Death; Island of Perversion; Killing Daylight; Psychic Killer 2
Žánr:
Země:
Rok:
1975
Délka:
108 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Ta paidia tou Diavolou
Hlavními hrdiny tohoto brutálního, krvavého a zvráceného filmu jsou muž a žena, kteří přijíždí na řecký ostrov. S neobvyklou náladou a chutí po lidské krvi vyráží proti místním obyvatelům s jediným cílem, a to vraždit. Vše je navíc okořeněno sexuální chutí především ženské hlavní role, která si ráda se svojí obětí trochu pohraje.


Autor: Justik66

Popis / Obsah / Info k filmu Ta paidia tou Diavolou
POZOR SPOILER!

Mladý manželský pár - Christopher a Celie, přijíždí na dovolenou na ostrov Mykonos. Jsou ubytováni a jdou se projít. Hned se pomilují v telefonní budce, přičemž volají matce. Druhý den ráno ona sex nechce a tak se on pobaví s kůzletem, které následně zabije nožem. Celie se setkává s malířem, kterému ji včera Christopher představil jako svou sestřenici a rozdají si to spolu. Při tom je Chris fotí a pak malíři přibijí ruce k zemi. Pak se účastní zásnubního večírku postaršího gaye. Při jeho večerních orgiích je Chris napadne s šavlí v ruce. Starší prchá, ale je Chrisem polapen a zabit. Zatím si Celie pohrává s tím druhým a vystřelí mu mozek. Objevuje se zde černoch, který tvrdí, že ti dva jsou jeho kamarádi. Chris jej pak pozná. Je to Foster. Asi polda. A tak jej vezmou na „vyhlídkový let“, který končí jeho smrtí. Pak Chris ukecá Celii, aby jej fotila při sexu s poněkud starší Patricií, která po něm dost jede. Nechce smrt, jen fotky. Jenže dojde ke konfliktu a on Patricii ukope. I této mrtvoly se zbaví. Pak je Celie napadena v koupelně dvěma muži. Chris s nimi udělá krátký proces. Celie už chce vraždění zanechat, ale Chris ne. Ještě chce sejmout lesbickou barmanku. Dosáhne toho, že Celie k ní jde a on je pozoruje při jejich hrátkách. Samozřejmě i fotí. Dovnitř vejde, až co si lesba píchne drogu. Zrovna když se druhý den pokouší znásilnit holku ve sprše, začnou po něm jít policisté. Chris i s Celií se dávají na útěk. Když se ukryjí, znásilňuje Celii muž a Chris místo pomoci fotí. Poté dojde k boji, v němž je Chris poražen a týž muž si pohraje i s ním. Nakonec mu sváže nohy a shodí ze zídky do jámy s vápencem. Celie se ku pomoci nemá a věnuje se raději onomu muži. Chris ji stále volá a prozradí, kdo vlastně je. Ani to s Celií nepohne?


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - O korálových vílách (1983) [TV...

06:35 - 07:05

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

06:50 - 07:45

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Chuggington - Veselé vláčky (2...

06:40 - 07:30

13 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

06:50 - 07:20

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kristýna Skružná

Skružná Kristýna

Naposled navštívené:
Kristýna Skružná

Skružná Kristýna