Zari
ohodnotit

Sviňa

Další název:
Scumbag
Žánr:
Rok:
2019
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
20.2.2020
„Šokující thriller inspirovaný životem. A smrtí.“
Popis / Obsah / Info k filmu Sviňa



POZOR SPOILER

 Na jakémsi večírku si muž odvádí dívku a s tou si užije sex. Probírá se pak někde na nádraží. 
Muži se říká Bobo a je pozván na loď. Zde se seznámí s mužem jménem Lolo Wagner. Ten Boba potřebuje pro své cíle. A protože se Bobovi do toho moc nechce, pustí mu nahrávku z předešlého dne a tvrdí, že ta dívka měla teprve čtrnáct let.
Bobo musí přijmou Wagnerova pravidla. 
Stalo z něj tedy velké zvíře. Jednoho dne si přichází pro jeho dceru sociální pracovnice a odvádí ji. A tak se Broňa ocitá v ústavu i s další novu holkou Naďou.  
Ta se jednoho dne ocitne u ředitelky, která ji vyfotí a píše místo ní na seznamku. Odpověď má skoro okamžitě.  
Později jsou obě dívky odvezeny do nočního podniku. Už v autě jim je podán alkohol a nějaká droga. Obě pak končí na Wagnerově lodi.
Z ní se však vrací jen jedna z nich. 
Druhá dívka je mrtvá. A u ní Wagnerův syn Ňuňo, který neměl pod kontrolou svou úchylku. Ti oba nutí doktora, aby upravil lékařskou zprávu.  
A zatímco otec mrtvé zatím o ničem neví, vydává se Naďa, které bylo řečeno že Broňa utekla, po ní pátrat. A když ji doma nenajde, vydá se za novinářem Ondrou. Ten si to vyslechne, ale to už je zde paní ředitelka ústavu a Naďu odvádí. Ondru ten podivný případ zajímá, a proto zajde přímo za ní. Zde je mu ředitelkou Naďa ukázána. Je v samostatném pokoji s plenkami a je napůl šílená.  
Ondro se přesto do případu pouští a pomaličku se dostává na příliš tenký led. Dokonce je mu vyhrožováno. A pak se najde Nadina mrtvola.
A v novinách vyšel článek. Ti nahoře, kteří v tom jedou, jsou z toho všeho hodně mimo. Přesto se však nevzdávají a Ondra záhadně mizí. Pak se najde jeho mrtvola. Vyhrají ti bohatí nahoře jako vždycky, nebo jim to neprojde? 


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Sviňa



Nezabiješ, nesmilníš, nepokradeš. Film Sviňa byl natočený podle stejnojmenného knižního bestselleru spisovatele Arpáda Soltésze. Odehrává se ve světě vysoké politiky, mafie bílých límečků, organizovaného zločinu, obchodu s bílým masem a velkých financí.

Zemičku kdesi pod horami ovládají vysoce postavení zločinci, lidé propojení s politikou, mafií, ale i s policií, soudy a velkými kšefty. Závislá teenagerka zmizí z resocializačního centra, nikomu ale nechybí. O nuceném sexu a drogách chce vypovídat na policii, ale pošlou ji pryč. Vyhledá novináře, který se pustí do rozplétání neuvěřitelné chobotnice zločinu, mafie, vydírání. Nadějný politik se stane předsedou a ovládne celou zemi, protože kdo má moc, má pod palcem i policii i státní obchody. Z malého veksláka se stává velký vyděrač, který s lidmi zachází jako s šachovými figurkami. Jenže může pravda přežít mezi lidmi, kterým jde o prachy a moc? Nebo se Bůh peněz neštítí ani vraždit?

CinemArt CZ


Popis / Obsah / Info k filmu Sviňa



Nezabiješ, nezosmilníš, nepokradneš. Film Sviňa bol nakrútený na základe rovnomenného knižného bestselleru spisovateľa Arpáda Soltésza. Odohráva sa vo svete vysokej politiky, mafie bielych golierov, organizovaného zločinu, obchodu s bielym mäsom a veľkých peňazí.

Krajinku kdesi pod horami ovládajú vysokopostavení zločinci, ľudia prepojení s politikou, mafiou, ale aj s políciou, súdmi a veľkými kšeftami. Závislá tínedžerka zmizne z resocializačného centra, no nikomu nechýba. O nútenom sexe a drogách chce povedať na polícii, ale pošlú ju preč. Vyhľadá novinára, ktorý sa pustí do rozplietania neuveriteľnej chobotnice zločinu, mafie, vydierania. Talentovaný politik sa stane predsedom a ovládne celú krajinu, pretože kto má moc, má pod palcom aj políciu, aj štátne obchody. Z malého veksláka sa stáva veľký vydierač, ktorý s ľuďmi narába ako so šachovými figúrkami. Lenže môže pravda prežiť, medzi ľuďmi, ktorým ide o prachy a moc? Alebo sa boh peňazí neštíti ani vraždiť?

CinemArt SK


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Četnické humoresky (1997) [TV ...

20:10 - 21:35

21 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

ČT2 - Karel III., monarcha a člověk

20:00 - 21:05

31 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

20:20 - 21:40

11 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:45

16 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

Reklama