Zari
ohodnotit

Svět podle Mallory

Welcome to the Rileys

Další název:
Willkommen bei den Rileys
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
110 minut
„Ti tři se potkali, aby si mohli pomoci.“
Popis / Obsah / Info k filmu Svět podle Mallory
Svět podle Mallory je emocionální pouť, jež vede přes zármutek, proměnu sebe sama a následující proces hojení. Před osmi lety ztratili manželé Rileyovi svou dceru a od té doby jejich manželství přestalo fungovat. Lois a Doug byli kdysi šťastní, milující a milovaní, ale postupně se úplně odcizili. Z Lois se stala agorafobička a kvůli tomu nevychází z domu, Doug se naopak snaží zůstat co nejvíc mimo - jejich domov se pro něj stal hnízdem deprese. A tak se vypraví na služební cestu do New Orleans, kde se setká s Mallory, dospívající dívkou na útěku. I když se Mallory chová poněkud podivně, Doug okamžitě ví, že má dobré a nevinné srdce. Uvědomí si, že dívka zoufale potřebuje otcovskou náruč, něco, co by jí on mohl a velmi rád nabídl. Díky možnosti pečovat o Mallory a chránit ji zapomene Doug na své problémové manželství a život mu znovu začne dávat smysl. A tak se rozhodne prodat svůj podnik, usadit se v New Orleans a věnovat Mallory veškerou svou pozornost a pomoc. Lois překoná svou fobii a ve snaze zachránit své manželství se vydá do New Orleans. To, o čem předpokládala, že bude poslední kapka, která nadobro zničí jejich manželství se nakonec ukáže jako inspirace pro ně oba...

Zdroj: HBO Europe


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Svět podle Mallory
Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokáží najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Svět podle Mallory
Dlouholeté manželství Douga (James Gandolfini) a Louis (Mellisa Leo) směřuje k neodvratitelnému konci. Když Doug potká na pracovní konferenci mladou striptérku Mallory (Kristen Stewart), oznámí ženě v krátkosti, že se na chvíli zdrží. Mezitím se rozbíhá akce na záchranu zničené nezletilé striptérky. Podaří se zachránit Mallory, nebo to bude naopak Mallory, která zachrání cizí manželství...?


Autor: kulky

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:52

24 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - SP v boulderingu 2024

18:30 - 20:30

54 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

18:00 - 19:30

84 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

29 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Trevor Gureckis

Gureckis Trevor

Thierry Arbogast

Arbogast Thierry

Naposled navštívené:
Trevor Gureckis

Gureckis Trevor

Thierry Arbogast

Arbogast Thierry