Zari
ohodnotit

Švédská trojka

Kiss Me Again

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
103 minut
„Zkuste seznámit svou ženu s milenkou. Užijete si mnoho legrace… možná.“

Komentáře k filmu Švédská trojka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
veverka-zrzka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.4.2010
Občas jsem si u tohohle filmu   taky připadala jako pátý   kolo u vozu. Na rozdíl od   jiných filmů má tenhle   alespoň smysluplný děj, a   autoři přesně věděli, do   čeho jdou.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.12.2013
Láska je láska
V poslednej dobe jeden z   takých tých   zvláštnejších filmov, čo   som videl. Téma v dnešnej   dobe už neprekvapuje, ale je   podaná tak jemne, takže   nejaké otvorené grupen akcie   nečakajte. Ono je to tak   trocha o niečom inom. Ja som   vedel, že mi Starx niekoho   pripomína a je to týpek z   buchačov BIOHAZARD, ale   priznám sa, že som ich nikdy   moc nepočúval. Ďalej som   počul jednu príhodu (ale či   ten čo mi to rozprával   hovoril pravdu neviem), ktorá   dopadla presne takto, chlap si   myslel, že to bude neviem   aká bomba a stalo sa presne   ako tu, že sa ocitol akosi   bokom počas tej noci. Film   má dve línie. Tá prvá ma   fascinuje ešte viac.   Zapálenie americkej vlajky a   následné problémy z toho.   Bolo to na vysokoškolskej   prednáške, som myslel, že   akademická pôda slobode   prejavu praje, ale ktovie ako   to tam fungue a všeobecne tí   Američania sú dosť   patriotický. Zaujímalo by ma   ako by to dopadlo u nás. Nie   som fanatický vlastenec, ale   Slovensko mám rád, na druhej   strane sloboda slova a prejavu   by mala byť silno ústavne   nielen garantovaná, ale jej   právo aj dodržiavané. Teraz   pozor - SPOILERIK! Táto   línia sa však končí síce   pokarhaním, ale po prevalení   tej línie číslo dva, zrejme   končí jeho učenie úplne.   Tá druhá dejová linka je,   že spozná žiačku (je to   vysoká škola, takže sú   dospelí, ale asi konflikt   záujmov), troška prehodí   iskra a pokračovanie je   vlastne v popisku. Ženy   zistia, že si dosť vyhovujú   a všetko sa začína   všetkým rúcať. Kým   začiatok filmu bol pomalý,   uťahaný a nezáživný,   nakoniec to malo celkom spád.   Dopadlo to ako som čakal, ale   je to aspoň také   nedepresívne ukončené. Na   záver sa Chalice až príliš   vydávala za obeť, áno,   beriem, že pre ňu to bolo   asi najkrutejšie, ale nech   nezabúda, že podvádzala   tiež. Divný, rôznymi osudmi   prepletený film, ktorý má   niečo do seba. Dnešná doba   je dosť skazená. Je to   normálne? Je to morálne? Ja   fakt neviem. Ale vraj vo vojne   a láske neexistujú pravidla
dobes.pavel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.3.2013
Švédská trojka
Ucházející drama, které je   poměrně dosti sexuálně   otevřené. Námět švéské   trojky je docela zajímavý a   děj měl taky hlavu a patu.   Horší to bylo u hlavních   představitelů, jež mě   povětšinou moc   nepřesvědčili. Našlo se i   několik scén, které by bylo   vhodně z filmu vypustit,   protože spíše film   natahovaly a nudily mě.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Strach nad městem (1975)

22:25 - 00:25

59 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

ČT2 - Wall Street: Peníze nikdy nesp...

22:10 - 00:20

74 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

NOVA - Avengers: Infinity War (2018)

21:55 - 00:55

89 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

Prima - Rambo 2 (1985)

22:50 - 00:30

34 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Johnny Duncan

Duncan Johnny

Alfréd Veliký (Alfred the Great)

Alfréd Veliký
Alfred the Great

Victor J. Kemper

Kemper Victor J.

Jean Luisi

Luisi Jean

Naposled navštívené:
Johnny Duncan

Duncan Johnny

Alfréd Veliký (Alfred the Great)

Alfréd Veliký
Alfred the Great

Victor J. Kemper

Kemper Victor J.

Jean Luisi

Luisi Jean