Zari
ohodnotit

Svatyně zla

The Sacrament

Další název:
Sacrament - Sväté tajomstvo (SK)
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
95 minut

Komentáře k filmu Svatyně zla

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.7.2018
Nejedná se každopádně o   žádný horor, ale o drama o   náboženském fanatismu a   ukázku toho, kam až může   zavést zmanipulovanou   komunitu lidí. Film se   potýká s mnoha nedostatky,   ale já hlavně oceňuji   skutečnost, že se režisér   vypořádal s událostí,   která se skutečně stala.   Hromadná sebevražda devíti   set lidí v guyanské džungli   v roce 1978, členů sekty   Jima Jonese. Škoda, že je   film tak   "odfláknutý"   (roztřesená kamera atd.),   závažný příběh by si   zasloužil lepší   zpracování.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.10.2015
Prej horor... Tak čekám na   čupakabru v lese či co... A   nic. Dám dvě hvězdy no...   ale být těmi herci,   vyškrtnu si to z filmografie,   jak bych se za to styděla.   Tak se prostě hromadně   zasebevraždíme no. Tak se   poliju benzínem a zapálím.   Žádná vášeň, žáden   protest. Proč jako   "otec" nezneškodnil   dokumentaristy? Proč je   hlídač nechal utéct - když   už, proč nezdrhl s nimi,   když jinudy než   helikoptérou se od tama   nedalo dostat? Proč tam   hráli tak děsní lidi? -   opravdoví neherci s pěnou u   pusy vypadali ještě   nedůveryhodněji. Celé to   bylo trapné už od   náboženské oslavy v   propocených nátělníkách s   limčou v kelímku. Během   filmu mne napadla polemická   otázka, zda se černoši tak   štítí bílých jako bílí   jich - zda jsou černoši   rasisti vůči bílým - asi   ne tak moc jako za celou   historii "bílá   Amerika" k nim.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

15:55 - 16:45

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

15:55 - 16:50

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

69 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:30 - 16:40

69 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Isis Krüger

Krüger Isis

Ben Diskin

Diskin Ben

Kryštof

Kryštof
Kryštof

Naposled navštívené:
Isis Krüger

Krüger Isis

Ben Diskin

Diskin Ben

Kryštof

Kryštof
Kryštof