Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Suspiria

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.9.2019
Vzhledem k tomu, že jsem   neviděl první film, tak   nedokážu posoudit, který   jak vyzněl a který je   lepší.
Ovšem tomuto   říkám pořádný mystery   film, jenž mě zpočátku moc   nebral. Protože já a tanec,   tak to už nejde asi tak   dvacet let dohromady :-).
Přesto mně potěšily   herecké výkony. Tilda tady   byla naprosto skvělá - ona   snad dokáže zahrát   kohokoli, jak chlapa ( nikdy   jí nezapomenu skvěle   ztvárněného Gabriela z   filmu Constantine ) , tak i   ženskou.
Každopádně   dobrý nápad na film. Sice   ten konec ... ovšem udělejte   si obrázek sami.
Petr.c17
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.10.2020
zdlouhavé
Herecký ansámbl hlavních   postav velmi sympatický. Film   má však nadměrnou délku a   dal by se bezesporu o hodně   zkrátit. Na jednu stranou   jsou tam skoro dech beroucí   herec.výkony v tanečních   kreacích, na druhou stranu   spoustu zbytečných   zdlouhavých záběrů.   Postupně přibývá   morbidních skečů, se svou   dekadentní estetikou, kterou   jsem si užil. Konec:   zbytečný, nudný epilog o   ničem.
topipig
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.2.2019
Nová Suspiria se tváří,   kdovíjak artově a hraje si   na umělecký film, ale ve   výsledku je to totální   splácanost, která se vrství   do šesti jednotlivých   dějstvích a do   závěrečného epilogu.   Nedokáže držet při sobě a   tím, že do příběhu kupí   různé události, které   nemají s hororem nic   společného, jen prohlubuje   zmatečnost a neorientovanost.   Všechno se tváří tak   vážně a přitom to vůbec,   ale vůbec nefunguje. Dvě a   půl hodiny toto sledovat je   fakt utrpení, jak začalo   šesté dějství, tak se to   posralo úplně a ta   počítačová animace to   naprosto zničila.   Závěrečný epilog jsem už   skřípal zubama a vzýval   konec, jehož pointa tuhle   Suspirii posílá do odpadu. I   artové filmy se musí umět   točit, baletní scény musí   mít nějakou úroveň a   choreografii, ne jen sebou se   zmítat v jakýchsi   křečích. Na konci filmu se   ukáže i Susy - Jessica   Harper z původní Suspirie,   ale je to spíš na škodu,   než ku prospěchu. Další   zbytečnej remake bez   atmosféry a tvůrčí   invence. A přitom trailer   vypadala tak lákavě. Zlatej   Argento, jehož vize měla to,   co tady zoufale chybí :   pekelnou a poctivou hororovou   atmosféru!!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Suspiria (1977)

 Suspiria (1977)
Suspiria n
Dario Argento's Suspiria
Žánr: horor / thriller / fantasy
Země: Itálie
Režie: Dario Argento

(remake)

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2004) [TV cyklus...

14:00 - 14:50

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Dějiny antisemitismu

14:00 - 15:00

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

13:40 - 14:40

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:25 - 15:25

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jerry Lyden

Lyden Jerry

Pit Krüger

Krüger Pit

Naposled navštívené:
Jerry Lyden

Lyden Jerry

Pit Krüger

Krüger Pit