Zari
ohodnotit

Super náhradník

She's the Man

Další název:
Ona je on! (SK)
Rok:
2005
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
14.9.2006
„Každý má svá tajemství.“
Popis / Obsah / Info k filmu Super náhradník
Životní vášní Violy Hastingsové nejsou šminky ani krajky, ale fotbal. Hraje ve středoškolském dívčím oddílu a chodí s Justinem, kapitánem chlapeckého mužstva. Na začátku nového školního roku je však dívčí družstvo zrušeno a možnost hrát s kluky jí překazí Justin. Naštvaná dívka se s ním rozejde, a když zjistí, že její bratr Sebastian tajně odjíždí s kapelou do Londýna, rozhodne se za něj vydávat a dostat se do fotbalového týmu jeho školy v Illyrii. Přijmou ji do béčkového týmu, ale to jí nestačí. Později se Viola s Dukem dohodne, že ji bude trénovat a ona mu na oplátku pomůže získat přízeň krásky Olivie. Od počátku se sice potýká s řadou problémů, ale daří se jí být na matčině dobročinné akci současně Violou i Sebastianem, aniž by se prozradila. Během ní se jako Viola sblíží s Dukem. Viola je konečně přeřazena do áčkového týmu, zmešká však začátek rozhodujícího zápasu, takže za ni musí zaskočit bratr, který se právě vrátil z Londýna. Potíž je v tom, že vůbec neumí hrát fotbal. Navíc jeho bývalá přítelkyně Monique odhalila záměnu a ohlásí ji řediteli školy. Ten přeruší zápas, ale Sebastian snadno dokáže, že není dívka. Situaci tím však zachrání jen nakrátko, a než zápas skončí, bude se muset Viola rozhodnout, zda zůstane v přestrojení, nebo přizná pravdu.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Super náhradník
Duke touží po Olivii, která miluje Sebastiana, který je ve skutečnosti Viola... Skutečný Sebastian randí s Monikou, která na Olivii žárlí a nenávidí ji ....
Svěží letní komedie, kde nic není tak, jak se na první pohled zdá být!

Středoškolačka Viola je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv!
Dokáže využít i to, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit fot-balového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí úspěšně daří až do okam-žiku, kdy se zamiluje do spolu-bydlícího Duka. Ten ale touží po její atraktivní kamarádce Olivii. Situace se ještě více zašmodrchá, když se do školy nečekaně vrátí pravý Sebastian.

Super náhradník je od začátku do konce nabitý břitkým humorem, komickými situacemi a spoustou bláznivých nápadů. Lepší než si myslíte!


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Super náhradník
Není to poprvé ani naposledy, co se tvůrci oblíbených filmů pro teenagery inspirovali u Williama Shakespeara. Ostatně spoluscenáristky snímku Super náhradník, jehož režisér Andy Fickman učinil dost velký úkrok stranou po realizaci bizarního parodického muzikálu Tráva (2004, FP 6/2005), napsaly komedii Deset důvodů, proč tě nenávidím (FP 8/99) podle Zkrocení zlé ženy. Tentokrát je předlohou Večer tříkrálový, z nějž ovšem zůstal jen motiv záměny sourozenecké dvojice a z ní vyplývajících komplikací. – Temperamentní Viola tak moc miluje kopanou, že se rozhodne vydávat se za bratra Sebastiana a dostat se do školního fotbalového týmu v Illyrii. Samozřejmě se zamiluje do spolubydlícího, kapitána mužstva Dukea. Ten však má oči jen pro krásku Olivii, která pro změnu touží po nepravém Sebastianovi. Než všechno skončí happy endem, musí se odehrát řada scén, těžících především ze situační komiky, spojené s dívkou v přestrojení v chlapeckém kampusu a v mužském sportu. Navzdory maximálnímu zjednodušení děje se tvůrci dostávají do nepravděpodobných okamžiků, z nichž si dost krkolomně pomáhají (sourozenci si totiž nejsou ani podobní). - Super náhradník tak jen rozmnožuje řady bezbarvých teenagerovských romantických komedií.
Tomáš Bartošek, Filmový přehled 2006/9


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Strach nad městem (1975)

22:25 - 00:25

43 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

ČT2 - Wall Street: Peníze nikdy nesp...

22:10 - 00:20

58 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

NOVA - Avengers: Infinity War (2018)

21:55 - 00:55

73 minut již uběhlo
107 minut zbývá do konce

Prima - Rambo 2 (1985)

22:50 - 00:30

18 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Gustáv Legéň

Legéň Gustáv

Pola Raksa

Raksa Pola

Naposled navštívené:
Gustáv Legéň

Legéň Gustáv

Pola Raksa

Raksa Pola