Zari
ohodnotit

Střídavka

Další název:
Striedavka
Žánr:
Rok:
2022
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
4.8.2022

Komentáře k filmu Střídavka

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.5.2023
Nebylo to zas tak úplně   špatné, klasická   oddechovka, kde člověk musí   vypnout mozek a jen   relaxovat:-) Horší byl   závěr filmu, kde nereálné   a nelogické scény vyloženě   fackovali do obličeje...
corea
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.12.2022
Nevydržel jsem ani deset   minut čirého utrpení.   Prostě se se scénáristkou   Konečnou neshodnu na definici   humoru - tohle veledílo se o   humor na rozdíl od většiny   novodobých tzv. komedií   opravdu moc snaží, ale je to   ve stylu, kdy Holubová,   která už čtyřicet let   vypadá na sedmdesát, jako   jediný důchodce v této zemi   překvapeně zírá na   smartphone - "Zvoní tu   ta černá krabička". A   po tomhle kulervoucím džouku   vás za chvíli dorazí   mistrovským dílem vtipu,   když má v kuchyňských   skřínkách jiný obsah, než   odpovídá popisu. A jako   Mbappé jde do hattricku,   když do narozeninového dortu   zarazí velikostně poctivé   kostelní svíčky. Ve filmu   samozřejmě nechybí další   politicky prov(a/ě)řená   skvadra Polívková, Hofmann.   Čvančarová si hraje na   dvanáctiletou hipsterku a   vypadá jak nadmuté zombie.   Když Polívková zahuláká:   "Mám je vytahané jak   síťovku, no podívej se na   ně.", ovíjí se kolem   partnera jak liána škrtič a   pokračuje "Nesahej na   mě", na její vtipný   hattrick už čekat nechci.   Pražáci se možná smíchem   neudrží na sesli, já jsem   se neudržel to nevypnout.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Infection

Infection
Infection

Summer Selby

Selby Summer

Naposled navštívené:
Infection

Infection
Infection

Summer Selby

Selby Summer