reklama
 
ohodnotit

Středozemí

Mediterraneo

Další název:
Stredomorie (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
1991
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Středozemí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.5.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.4.2013
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.5.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.11.2007
kmotr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.5.2010
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.9.2010
Dudelino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40569minih40569Nepijte vodu (1994) [TV film] 
Don't Drink the Water n
minih56483minih56483Všechno nebo nic (2007) 
If I Didn't Care n
minih27528minih27528Don King: Jediný v Americe (1997) [TV film] 
Don King: Only In America n
minih36656minih36656Adamovo tajemství (2003) 
Young Adam n
minih22725minih22725Volba zbraní (1981) 
Le Choix des armes n
minih6507minih6507Do noci (1985) 
Into the Night n
minih36376minih36376Dahmer (2002) 
Dahmer n
minih3759minih3759Ben Hur (1959) 
Ben-Hur n
minih4585minih4585Bratr z jiné planety (1984) 
Brother From Another Planet, The n
minih57363minih57363Stanu se pilotem (1968) 
Ah, yokaren n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 %
7   - hvezdyn
9   - pataamat
4   - mat.ilda
4   - Misantrop
6   - Faye
5   - kmotr
10 - volam
6   - Dudelino

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

6 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

ČT2 - Chcete je? (2009) [TV pořad]

12:30 - 12:40

6 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:40

36 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:25 - 13:30

11 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147863
Osobností: 626282
Fotografií: 561829
Plakátů: 266440
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.264/0.225